Gabriel Capraroiu Nicolae Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Dupa ce am donat peste 100 lei pe un cont de red, si am fost extrem de activ sa ma trezesc ca daca fac o greseala si nu mai am acces la adresa de email sa nu primesc nici un fel de suport doar un admin care il doare in cur si spune ca nu se ocupa de conturi sparte :? Nu e normal la ce as mai dona pe comunitate daca tot primesc 0 ajutor din partea stafului la nevoie? care ar mai fi motivele sa donezi pe o comunitate de gen care admini nu dau nici 2 bani pentru tineAm dat toate dovezile necesare, si tot degeaba, ii doare in cur de noi si mai vor sa si donam, nu mai are rost sa donam pe comunitati gen, daca nu se face o schimbare, pe steam dece se ofera ajutor? am dat toate dovezile necesare ca, emailul a fost schimbat si tot ii doare in cur!Shad0w si titbi nu cred ca au nici o vina, ci doar admini care nu ii intereseaza decat de activitatea sa fie la numar acolo! nu sa o faca cu pasiune si cu dragul de a ajuta un player! GG staf bugged!sunt uimit cum de nu am descoperit latura asta a stafului pana acum, nu credeam ca sunt asa de ne interesati Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.