Jump to content

[Acceptat]Aplicatie .BurN - iAlex

BMW_Alex.
 Share

Recommended Posts

Nume real: Alexandru 

★ Nickname pe server: iAlex

★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/iAlex

★ Varsta reala: Varsta mea este de 16 ani.

★ Realizari pe server: Pot spune ca prima mea realizare sunt prietenii, pe langa acestia se mai afla si numarul de zile din factiuni si un lucru care m-a ambitionat sa continui este ca am fost ales la functia de responsabil in factiunea San Fierro Paramedic Departament.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Alexandru, am 16 ani si sunt un baiat la locul meu, cu simtul umorului foarte dezvoltat cand este cazul. Imi place sa-mi fac prieteni si stiu sa ma integrez oriunde. De fire sunt calm, calculat si stiu sa-mi planific treburile si sa le duc pana la bun sfarsit. In rest prefer si imi place ca oamenii din jurul meu sa-mi descopere calitatile si defectele.

★ Pe cine cunosti din clan?: Il cunosc pe Codi, pe Myra, pe [Dexter] si multi altii.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe aceste servere nu m-am gandit inca, las timpul sa decida.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am avut acum o sactiune de DM ,pe data de 22.07.2016,din cauza ca m-a tradat un prieten in timp de ne jucam iar el a dat report iar cel mai recent am avut un kick pt call 112.

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece am prieteni aici, am vazut ca este un clan renumit si cred ca merit o sansa de a intra.Mai multe argumente se vor observa de la sine.

Edited by iAlex

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.