.ChEloO[.] Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) -Nickname: ChEloO[.] Level: 30. Ore jucate: 889. Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/ChEloO[.] Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/hwkV8 Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele de pe bugged sunt: orele jucate, level-ul 30, rank-ul 5 in factiunea Taxi San Fierro si cele doua rakuri 3 din FH. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Singurul joc pe care il joc este SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios care are ceva asteptari de la membri si nu sunt ca celelante clanuri il urmaresc de mult timp si doresc mult sa intru in el. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:Da am mai facut parte dinr-un clan dar nu le mai tin munte pe toate. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: JUSTINLAW, Twisten., []MadaliN., Boy., Tataie, Alcan. Planuri de viitor pe server: Vreau sa ajung lider la o factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIM]? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am mai facut parte din [AIM] dar nu am vrut sa ies ma dat JUSTINLAW afara. Informatii din viata reala Prenume: Ionut. Varsta reala: 15 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt Ionut, un baiat respectuos, de treaba, ascultator, imi place sa lucrez in echipa, imi place sa cunosc persoane noi si sa incerc lucruri noi, nu imi plac personale care te inseala pe la spate, persoanele cu "doua fete". Ce gen de muzica asculti?: Nu am un gen de muzica preferata. Ce hobbyuri ai?: Sa-mp-ul si Muzica. Edited February 16, 2017 by ChEloO88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Pro (telefon), baiat de treaba, FH calumea, meriti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaifrim13 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTerroR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinDieseL. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 ACCEPTAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts