RaducuCR7 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 ✪ Nume: Radu. ✪ Varsta (reala): 14 ani.✪ Sex (M/F): Masculin.✪ Tara de provenienta: Romania.✪ Orasul in care locuiesti:Oradea. ✪ Care sunt hobby-urile tale?:Fotbalul si iesitul cu prietenii in oras ✪ Ce muzica preferi sa asculti?Prefer sa ascult orce muzica. ✪ Esti la scoala/liceu?:Scoala. ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Prietenos, simpatic si destept. ✪ Nickname: []RaDuCu ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Ma numesc Radu, am 14 ani si locuiesc in Oradea. Sunt o fire calma, un baiat muncitor si cu spirit de echipa, cu o minte agera si cu simtul umorului. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei pentru a rade in primul rand si desigur, pentru a ne distra. Cand vine vorba de ceva serios, sunt o persoana cu capul pe umeri si imi vad de treaba pana la final. Traiesc pe principiul "Nu lasa pe azi ce poti face maine!". Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte sociabil. Cam aceasta a fost mica mea descriere, sper ca nu v-am plictisit.✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bug...rofile/[]RaDuCu✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): []RaDuCu received a warn from Geodox, reason: Oferire mita pentru a retrage o reclamatie✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru aici deoarece este un clan frumos, cu membri deosebit de respectuosi, atenti, educati si maturi. Acest clan imi place din toate punctele de vedere. ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:[47], .Si, [AIM], _007, .sR.✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: Am iesit din ultimul clan pentru a incerca si alt clan. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Kairo, Sparkey, SinKode, Blinder, Claudiu[CraX], Bless, Allexandra, Yasahiro si Dann(Y). ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Da exista nu ma cunosc cu unii ca nu prea am vorbit cu ei.✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da. ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da. ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Vei fii adaugat pe blacklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts