Head152 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Informații din joc: Nick pe server:Head172 Level:29 Ore jucate: 913 Vechime pe server: 8 luni Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Head172 De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan organizat, din care am mai facut parte si doresc sa il revad si sa am mai mare activitate si zile mai multe. Poză cu invitația: http://imgur.com/a/J2p0D Membrii pe care îi cunoști din clan: Karim si poate mai cunosc dar nu vorbesc cu ei. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Da am mai fost in Shouthers Rocket am iesit din cauza unor amenintari, si am avut sansa de a fi lider de clan. Sancțiuni recente: (S)Head172 has been kicked by Apollo, reason: /d. 2016-12-28 18:07:17 Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da am mai fost. Heaven Guard (R6) Southers Rocket (R4) Specials (R7). Informatii din real-life: Cum te numești?: George Ce vârstă ai?: 14 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Orice doar sa nu fie prea multa invatatura chiar daca am examen. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Discret, punctual, sincer, demn de orice functie acordata. Din ce oraș ești?: Alba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Neutru arata toate sancțiunile pe care le ai nu doar ce îți convine ție. P.S sunt de pe telefon. Edited February 16, 2017 by Cheptrosu.sR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Head152 Posted February 16, 2017 Author Share Posted February 16, 2017 (edited) "Ultimele sanctiuni" reciteste sau fi si tu mai atent. Da am 2 dm-uri un mute 2 kick-uri (/d /tx) si un warn pt c-bug multumit? Edited February 16, 2017 by ZEPHiR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 "Ultimele sanctiuni" reciteste sau fi si tu mai atent. Da am 2 dm-uri un mute 2 kick-uri (/d /tx) si un warn pt c-bug multumit? Nu ca "multumit" e de datoria ta sa respecti aplicatia din prima nu sa incepi sa faci offtopic - RESPINS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts