Edward1337Official Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume:Eduard Gabriel Ce vârsta ai?:Am varsta de 14 ani. Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Eduard, am varsta de 14 ani si traiesc in Marea Britanie.Am cei sapte ani de acasa si sunt o persoana amabila si capabila. Sunt un baiat serios, cu capul pe umeri , respectuos si ii respect pe cei care ma respecta. Imi place sa imi fac prieteni noi si imi place sa am cat mai multi in jurul meu, care sa ma sprijine. Mereu mi-a placut sa ies cu prietenii in oras si sa joc fotbal. Sunt genul de persoana caruia nu ii place cearta si prefer sa imi impac prietenii daca se cearta. Informaţii SA-MP Nickname:Mr.Edward Level:16 Poza la ultimele sanctiuni:https://imgur.com/a/eM6RF Profilul de pe panel (link):http://orangepanel.bugged.ro/profile/Mr.Edward Poză cu invitaţia:https://imgur.com/a/RAmln Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Safe Zone De ce l-ai părăsit?:L-am parasit deoarece vreau sa incer chestii noi, majoritatea pritenilor mei au plecat din el si acesta a inceput sa fie mai pustiu. Ce planuri de viitor ai pe server?:Imi doresc s-a imi contruiesc un faction history frumos si s-a imi fac cat mai multi prieteni pe acest server. De ce ai decis să aplici în acest clan?:M-am decis sa aplic deoarece vreau sa fac parte dintr-un clan bun si sa fie membrii cat mai amabili si prietenosi. De ce vrei să faci parte din acest clan?:Consider ca este un clan cu un viitor mare si un clan promitator. Care sunt prietenii tai din clan?:AndreiFCSB, Nistor[], CATALlN, RARESI si iScr1m. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?:Nu, nu am tangente si vreau sa ma inteleg bine cu toti membrii din clan. Edited February 16, 2017 by eduletzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueLighTTT Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Este un baiat de treaba, care dupa parerea mea merita sa faca parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudoDudo Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiroboy67 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Esti de treaba si nu creezi probleme, insa nu ai Rank 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nistor Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Un coleg bun. Insa trebuia sa ai r4, dar nu faci probleme, primesti pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyleJunk Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan N Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Esti de treaba si nu creezi probleme, insa nu ai Rank 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan77 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiX.TL Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Lp-ul lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndekAdv Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts