PHENOMENALDAU69 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume: Gheorghe Robert Mihai Ce vârsta ai?: 15 ani. Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Robert Gheorghe si sunt din Buzau. Sunt o fire competitiva, glumeata, dar si serioasa. Nu voi incurca niciodata termenul de "gluma" cu termenul de "seriozitate". Nu sunt genul de om care sa provoace conflicte in cadrul clanului, dar nici pe server in general. Informaţii SA-MP Nickname: SurtexX Level: 29 Poza la ultimele sanctiuni: http://imgur.com/a/KEOzg Profilul de pe panel (link): http://orangepanel.b...profile/SurtexX Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/9n1re Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: ThisMeans Revolution. De ce l-ai părăsit?: Pentru ca clanul a coborat foarte mult si simteam ca nu mai am ce cauta acolo. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung lider de mafie si dupa daca se va putea vreau sa fac parte din echipa de helperi. De ce ai decis să aplici în acest clan?: Pentru ca are membrii seriosi si cunoscuti pe server cu care poti schimba o vorba. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Pentru ca are membrii seriosi si cunoscuti pe server cu care poti schimba o vorba. Care sunt prietenii tai din clan?: koozxx, TudoDudo, iDarius, Ludwigh, Chiri si mai sunt destui. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudoDudo Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueLighTTT Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Chiar daca ai multe sanctiuni un LP, cred ca meriti sansa de a face parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nistor Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nu-mi place LP-ul tau, in rest totul e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiX.TL Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Lp-ul lasa de dorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstefan123 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan N Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 LP-ul lasa de dorit, sa nu mai apara vreo sanctiune acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lOCKTHiS Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Lp-ul nu este destul de ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horaiu Gabriel Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Cum au zis si colegii mei, lp-ul lasa de dorit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iStyle Alliance Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianAngelBTW.Si Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 LP-ul nu este destul de ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward1337Official Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 LP-ul nu este foarte bun insa cred ca meriti sa faci parte din clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicusor Nik Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Prea multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemySRT Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 - pentru că nu îmi place LP-ul, în rest totul e bine. Deși ar fi 60% contra și 40% pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdelinLupsaValentin68 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ai LP-Ul cam urat dar ai FH si Activitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali Ivn Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndekAdv Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts