Jump to content

Cerere - AIM - Eduard_ [ACCEPTAT]

Stranzinger
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP

-Nickname: Eduard_

Level: level 15.
Ore jucate: ore jucate 404.
Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/VHFAy
Profilul de pe panel (link): userbar
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/NBfsB
Cateva realizari pe server/ forum: Tester Paramedic, pe forum nu prea am realizari.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc foarte rar CS:GO si GTA V.
De ce vrei sa intri in clan:  Doarece este un clan renumit pe aceasta comunitate Bugged, membrii presupun ca sunt de treaba, imi place activitatea lor pe server.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu, am mai facut parte si acestea sunt : [A]lliance, Young Republicans[R], ZEW. , King.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu ma prea inteleg eu cu eu, cu fostul meu lider Nothing. , Boy. , NEGATIVE.
Planuri de viitor pe server: Sa strang cat mai multe zile in factiuni.
Ai mai facut parte din clanul [AIM]? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

Informatii din viata reala

Prenume: Eduard Stranzinger.
Varsta reala: 17 ani.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni ,sunt cinstit, idealist, creativ si unpic modest si imi place sa ii ajut pe cei din jur din toate punctele de vedere. Ma integrez foarte usor si reusesc sa devin cel mai bun prieten deoarece nu concurez cu nimeni. Am cei 7 ani de acasa, nu injur si nu imi place cearta, am simtul umorului foarte bine dezvoltat
Ce gen de muzica asculti?: Aproape toate genurile, ascult in special rapp.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.