RaducuCR7 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Nume:Radu.Varsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Radu, am 14 ani si locuiesc in Oradea. Sunt o fire calma, un baiat muncitor si cu spirit de echipa, cu o minte agera si cu simtul umorului. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei pentru a rade in primul rand desigur pentru a ne distra. Cand vine vorba de ceva serios, sunt o persoana cu capul pe umeri si imi vad de treaba pana la final. Traiesc pe principiul "Nu lasa pe azi ce poti face maine!". Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte sociabil. Aceasta a fost mica mea descriere sper ca nu v-am plictisit. Locatia(Oras):Oradea. Ce gen de muzica asculti?Orce muzica. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick :[]RaDuCuNivel :18Nume folosite anterior:Nu am.Vechime pe server:2 ani cam asa.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut vreodata ban. Poza cu invitatie:http://i.imgur.com/ggcSLab.jpg Link cu faction history:http://bluepanel.bug...rofile/[]RaDuCuAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):.Si, [47], _007, .sR. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Pes 2016.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:Kelvin, Spech, Maxvaly. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Edited February 16, 2017 by RaDuCu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Cererea o sa-ti fie respinsa, nu ai nici Invitatie si nici Link de la profilul de la panel! A modificat , vot anulat. Edited February 17, 2017 by G3oo KGB - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andmon Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becaly Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiMy Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Andreyutzu Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolgeniusKL. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts