Jump to content

[ACCEPTAT] Aplicatie iHateLemon - Reborn Of Angels

IHateLemon
 Share

Recommended Posts

Nume: Denis Ionut.

Varsta (reala): Am varsta de 16 ani.

Sex (M/F): Masculin (M).

Tara de provenienta: Romania.

Orasul in care locuiesti: Baia Mare.

Care sunt hobby-urile tale?: Judo-ul.

Ce muzica preferi sa asculti? Trap / House.

Esti la scoala/liceu?: Da, sunt la liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Destept, inalt, intelept.

Nickname: iHateLemon

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Pentru inceput vreau sa va spun ca ma numesc Denis Ionut, am varsta de 16 ani si locuiesc in Baia Mare. Eu sunt o persoana cu capul pe umeri, o persoana care stie sa glumeasca dar poate sa fie si serioasa. Am cei 7 ani de acasa si nu imi place sa incep un conflict si sa ma cert.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/IHateLemon

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Nu am sanctiuni recente.

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Acest clan este diferit ce alte clanuri deoarece are la baza loialitatea si respectul.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai fost intr-un clan cum ar fi : DL.,007, [47] si altele.

De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece se injura.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Deocamdata nu mi-am facut prieteni din acest clan, dar pe viitor sper sa imi fac.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu, nu exista.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, m-am uitat peste celelalte topicuri.

Edited by SoLoHearT ShaDey
Bug font

ocu9dZu.png

Bun venit!                                                  

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.