biTzu. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname: AndreiTiLevel: 41Ore jucate: 1088Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/wHzCHProfilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/AndreiTiSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/JtpRPCe realizari ai avut pe server?: Numarul mare de zile în FBI.Ce jocuri mai joci ?: Nu joc alt joc.De ce vrei sa intri in clan?: Pentru că am o mulţime de colegi aici, este un clan frumos şi respectat.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Am fost în Teen's Family, contul fiind al lui Bitzu. Din pacate, acesta s-a lăsat de SA:MP pentru că are BAC anul acesta, aşa că mi s-a părut fair-play să dau /quitclan şi să reaplic, voi decideţi dacă AndreiTi merită să intre în Teen's Family sau nu.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Ce planuri de viitor ai pe acest server?:Informatii legate de viata reala:Prenume: TibiVarsta reala: 17Descrie-te in minim 10 cuvinte: Salut, eu sunt Andrei, fac youtube ( https://www.youtube.com/channel/UC8sDwH7qq1nrYtE7fYjYZAg ) şi îmi place foarte mult să joc SA:MP. Sunt o persoană calmă şi ambitioasă şi rezist în majoritatea conditiilor de stres. Îmi place să îmi fac prieteni noi şi să îmi petrec timpul în compania unor persoane cu care am ce discuta.Ce hobbyuri ai? Fotbalul şi ieşitul pe afară.Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Prefer muzica uzuală de pe posturile de radio. Edited February 16, 2017 by AndreiT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrutz. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 ,sanctiuni cam multe dar vechi,deci nu e asa mare problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3m0NGaby Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Am vazut niste discuti pe /r si /c si am inteles ca titularu contului are bac si nu poate sa joace, asa ca decizia mea a fost luata pe baza urmatoarei concepti "Nu e munca lui, nu merita". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Am vazut niste discuti pe /r si /c si am inteles ca titularu contului are bac si nu poate sa joace, asa ca decizia mea a fost luata pe baza urmatoarei concepti "Nu e munca lui, nu merita". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Am vazut niste discuti pe /r si /c si am inteles ca titularu contului are bac si nu poate sa joace, asa ca decizia mea a fost luata pe baza urmatoarei concepti "Nu e munca lui, nu merita". Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1_MaX Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Am vazut la colegi ca cica nu e contul tau asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 , nu este contul tau, asa se zice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulambier Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Un FH bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 multe sanctiuni in lp dar vechi... fh frumusel. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvedenieAlex777 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Meriti o sansa, sper sa te descurci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiNN3R Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Te cunosc, baiat bun, merita o sansa aici, nu cred ca o sa faca probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Desi nu este contul tau, avand in vedere ce ai facut pe orange meriti o sansa in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Si Ilie Puzdre Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Baiat de treaba, isanctiuni vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenser Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Fh tau nu ma incanta, nici LP-ul, daca ai face 200 days in fbi ti-as da pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Chiar daca nu este munca ta, iti ofer o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
All4n Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 , nu imi place aplicatia ta + contul este vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts