ZnXTrust31 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Am facut de curand un job numit si Mower. Si dupa ce am facut tot /getjob , /quitjob, pickup-ul si tot ce trebuie, am dat de o problema mare. Dupa ce playerul termina de lucrat primeste mesajul, ii arata la bani sa se pun si dupa ii se ia bani. Intru scurta descriere. (Playerul nu primeste bani, nu stiu ce sa ii mai fac) Avetii ideie ce trebuie facut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Inlocuieste GivePlayerMoney cu GivePlayerCash. Este de la AC pentru bani. Daca nu e GivePlayerCash, cauta functia corecta. (cauta la o comanda unde stii ca jucatorul primeste/ii sunt luati bani) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold Official Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Foloseste GivePlayerCash ca sa-i dea banii, nu GivePlayerMoney Baftă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts