FuLL Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nume: Ma numesc Mohamed Sabry.Varsta: Am varsta frumoasa de 15 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut ma numesc Mohamed, am 15 de ani sunt din Cairo , Egypt , sunt un baiat calm, cu simtul umorului, ambitios, respectul este una din calitatile mele. Imi place foarte mult sa ma joc Sa:MP, si in timpul liber sa ies cu prieteni in oras . Locatia(Oras): Cairo , Egypt Ce gen de muzica asculti? Nu prea ascult. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Ryder_RemyNivel : 20Nume folosite anterior: BinnyVechime pe server: Joc de 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am fost banat pentru Dissconet la TW. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ryder_RemyAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu . Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da , Bad boys , Southers Rockets, KGB. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu . Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO , Clash Of Clans.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AWP. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype - medoman824De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul respectat, cu "traditie" pe comunitate si cu membrii maturi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu reputatia si comportamentul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: :Evident, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur , ar fi o mandrie pentru mine sa pot avea tag-ul atasat numelui meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu.AIM Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Respins. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts