Jump to content

Cerere - AIM - Ryder_Remy [respins]

FuLL
 Share

Recommended Posts

Nume:  Ma numesc Mohamed Sabry.
Varsta: Am varsta frumoasa de 15 ani. 
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut ma numesc Mohamed, am 15 de ani sunt din Cairo , Egypt , sunt un baiat calm, cu simtul umorului, ambitios, respectul este una din calitatile mele. Imi place foarte mult sa ma joc Sa:MP, si in timpul liber sa ies cu prieteni in oras .

Locatia(Oras): Cairo , Egypt 

Ce gen de muzica asculti? Nu prea ascult.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Ryder_Remy
Nivel : 20
Nume folosite anterior: Binny
Vechime pe server: 
Joc de 2 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am fost banat pentru Dissconet la TW.

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ryder_Remy
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu . 

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da ,  Bad boys , Southers Rockets, KGB.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu . 
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO , Clash Of Clans.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AWP.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 9/10 

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype - medoman824
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: 
Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul respectat, cu "traditie" pe comunitate si cu membrii maturi.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu reputatia si comportamentul meu.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: :Evident, sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur , ar fi o mandrie pentru mine sa pot avea tag-ul atasat numelui meu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.