Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Subiectul video-ului:O tinta buna rau. O scurta prezentare:The besT! Link catre filmulet: (!)Cititi descriere videoclipului pentru a lua modurile (!) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryze_SICILIANU Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Asa fratikuuuuu ! POWER !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EddyMIBR Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Ma bag acum s-o testez asa putin :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 ba andreius m-ai disperat bai frate, du-te dq pe green si lasa-ne in pace, nu mai posta pe canal ca esti paleta, ce vrei sa vad la palete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Asa fratikuuuuu ! POWER !! Mersi Ma bag acum s-o testez asa putin :)). Baga-te si lasa-mi reply. ba andreius m-ai disperat bai frate, du-te dq pe green si lasa-ne in pace, nu mai posta pe canal ca esti paleta, ce vrei sa vad la palete? Bai suferinta de 13 ani, oligofrenule, ce vrei ma ? Ai uitat cand iti dadeam cu deagle-ul in cap in Italian ? Eu zic sa nu mai suferi asa ca tu pierzi =)). Ai grija de m*** acolo si gura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 ba andreius m-ai disperat bai frate, du-te dq pe green si lasa-ne in pace, nu mai posta pe canal ca esti paleta, ce vrei sa vad la palete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 ba andreius m-ai disperat bai frate, du-te dq pe green si lasa-ne in pace, nu mai posta pe canal ca esti paleta, ce vrei sa vad la palete? Suferi din ce in ce mai tare, ai uitat ca daca nu era Ender tu nu intrai rank 6 in nici macar o factiune ? Sa nu uitam cand am vrut sa vin co in Italian ca te scoatea ala, mai taci din gura aia de copilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Mersi Baga-te si lasa-mi reply. Bai suferinta de 13 ani, oligofrenule, ce vrei ma ? Ai uitat cand iti dadeam cu deagle-ul in cap in Italian ? Eu zic sa nu mai suferi asa ca tu pierzi =)). Ai grija de m*** acolo si gura @Maria Ta, domn stramb, in primul rand asculta-ma, esti un prafan bai mucea, iti dadeam secunda la war, si gata plangeai: -KRS SCOATE AIM SAU AI BAN, bai fututi morti ma-ti tu asa ai fost ba cel viteaz in gatu ma-ti, cand eram rifa, tot eu, ba bucur are aim, ba ala aim, iesi in morti ma-ti de soarice de camp ce esti, hai m### ba fraiere du-te in morti ma-ti si daca mai postezi vin cu buldozerul peste tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Andreyutzu Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 gg andreei smechera rau tinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 @Maria Ta, domn stramb, in primul rand asculta-ma, esti un prafan bai mucea, iti dadeam secunda la war, si gata plangeai: -KRS SCOATE AIM SAU AI BAN, bai fututi morti ma-ti tu asa ai fost ba cel viteaz in gatu ma-ti, cand eram rifa, tot eu, ba bucur are aim, ba ala aim, iesi in morti ma-ti de soarice de camp ce esti, hai m### ba fraiere du-te in morti ma-ti si daca mai postezi vin cu buldozerul peste tine =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), am prea multi martori ca eu nu ti-am zis niciodata ca ai aim, nu te crede nimeni, hai cius copilas :*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adryan Catalin Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 POWER ANDREEIULE!!!!!!!! ba andreius m-ai disperat bai frate, du-te dq pe green si lasa-ne in pace, nu mai posta pe canal ca esti paleta, ce vrei sa vad la palete? bai sclavule pisam-as pe tine sa ma pis, de cand pana cand arfele astea ma pe tine? dati-as la mue si tie si lu m*** aia care se imbata la pomeni prin sat, pisam-as pe tine de sclav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 gg andreei smechera rau tinta Mersi, mersi. POWER ANDREEIULE!!!!!!!! bai sclavule pisam-as pe tine sa ma pis, de cand pana cand arfele astea ma pe tine? dati-as la mue si tie si lu m*** aia care se imbata la pomeni prin sat, pisam-as pe tine de sclav Mersi Adryane, lasa-l ca e un sclav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevoN Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 bv fratiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 bv fratiku Te pup Antonio :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutzu Andrei Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Tinta este foarte bună si misto, dar e asemănătoare cu a lui Dantes. doar că putin mai mare, ggg +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 POWER ANDREEIULE!!!!!!!! bai sclavule pisam-as pe tine sa ma pis, de cand pana cand arfele astea ma pe tine? dati-as la mue si tie si lu m*** aia care se imbata la pomeni prin sat, pisam-as pe tine de sclav Aa gata, stati ba ca voi v-ati impartit in triburi baga-mi=as p*** in natia voastra de pripasti, ce-ai ma puricosule de adryan, mancami-ai p*** de sclav, stai cu andreei sa te pupe in cur si apoi vi si comentezi aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Aa gata, stati ba ca voi v-ati impartit in triburi baga-mi=as p*** in natia voastra de pripasti, ce-ai ma puricosule de adryan, mancami-ai p*** de sclav, stai cu andreei sa te pupe in cur si apoi vi si comentezi aici? Alo, alo. Ai uitat ca acum 1-2 saptamani l-am sunat pe Ender si i-am zis da-mi-l pe fractu, si n-ai vrut sa vorbesti bai. Tu comentezi aici pe forum, dar pe skype esti doar un copilas. Asa ca gura, hai pleaca gogoasa fericita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adryan Catalin Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Aa gata, stati ba ca voi v-ati impartit in triburi baga-mi=as p*** in natia voastra de pripasti, ce-ai ma puricosule de adryan, mancami-ai p*** de sclav, stai cu andreei sa te pupe in cur si apoi vi si comentezi aici? ia vino ma pe skype, pisam-as pe tine de c**** imbaxit, iti patineaza buricu' de foame pisam-as pe tine si pe tac-tu ala care te bate daca nu ii aduci seara tuica si paine acasa, ai 13 ani si iti permiti d-astea cu mine mah sobolane, pisam-as pe rasa ta de basoldit, daca iti dau un dos de palma te invarti ca titirezu, sobolane, astept skype tau in privat sau aici, daca ai sange-n tine, sa vorbim ca baietii daca te tine, daca nu bag p***-n m*** si in tot neamu' ma-tii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 ia vino ma pe skype, pisam-as pe tine de c**** imbaxit, iti patineaza buricu' de foame pisam-as pe tine si pe tac-tu ala care te bate daca nu ii aduci seara tuica si paine acasa, ai 13 ani si iti permiti d-astea cu mine mah sobolane, pisam-as pe rasa ta de basoldit, daca iti dau un dos de palma te invarti ca titirezu, sobolane, astept skype tau in privat sau aici, daca ai sange-n tine, sa vorbim ca baietii daca te tine, daca nu bag p***-n m*** si in tot neamu' ma-tii Poftim skype: facebook:mihaitjg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Poftim skype: facebook:mihaitjg. http://imgur.com/a/f4IK3, Data viitoare nu mai mintii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgyan Bucur Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Scrie doar mihaitjg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adryan Catalin Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 http://imgur.com/a/f4IK3, Data viitoare nu mai mintii. ce sclav eeee =]]]]]]]]]]]]]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreY.Official Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Copiata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZaRi.. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 e bn, de ce furi bestul a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOSTRiDER. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 e mișto tare, gg frt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts