Jump to content

Cerere - Security Agency - Yugser [Respins]

Yugser
 Share

Recommended Posts

Nume: Maxim.
Varsta: 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Ma numesc Maxim si sunt din Republica Moldova .Sunt un baiat ,istet,serios si glumet ,imi place sa cunosc alte personae noi cu care sa ma imprietenesc repede.Imi place sa ma joc la calculator dar cu o anumita limita. In prezent frecventez scoala sperand ca in viitor voi ajunge ceea ce-mi doresc. Imi place sa lucrez in echipa ,ma integrez repede intr-un colectiv daca ma simt respectat de membrii acestuia.Cam atat despe mine,sunt multe lucruri pe care nu le pot scrie aici,dar sper sa ma descoperiti pe viitor ,desigur daca voi avea sansa sa fiu acceptat.

Locatia(Oras): Sunt din Republica Moldova.

Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica.

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Yugser
Nivel : 17
Nume folosite anterior: Nu am.
Vechime pe server: Joc de un an dar am mai avut un cont care a fost spart.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu ,nu am fost vreodata banat.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/wtsfn

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Yugser
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): ThisMeans Revolution si Best Killers.

Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte din acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc si alte jocuri.
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: BeTTeR

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.