kleoF Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Am si eu o problema cand vreau sa instalez drivarele de la placa video nu ma lasa se instaleaza 6-7 linii pana la file progres si acolo mi se opreste si imi da fail ! Vreau sa mai spun ca am Placa Video de la nvidia geforce GT 610 si am descarcat drivarele de pe situl lor oficial! Va rog ajutatima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nigh7 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Iti recomand sa folosesti un soft pentru instalarea & updatarea driverelor. Poti folosi Driver Booster, care se descurca de minune si nu trebuie sa platesti pentru licenta(il iei de pe site-ul lor oficia, IOBIT). Poti folosi si alte programe, eu pe acesta ti-l recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vTuDoR Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Iti recomand sa folosesti un soft pentru instalarea & updatarea driverelor. Poti folosi Driver Booster, care se descurca de minune si nu trebuie sa platesti pentru licenta(il iei de pe site-ul lor oficia, IOBIT). Poti folosi si alte programe, eu pe acesta ti-l recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts