S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (edited) Descriere: WARMONTAGE link: suferinta lu razen soseta mik: http://imgur.com/a/0zLOR Edited February 17, 2017 by s e n n n z a t i e
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 =))) mor, bai, staropramen care ai luat 90 din spec, gura mica joc de glezne
.Alexandru Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 =))) mor, bai, staropramen care ai luat 90 din spec, gura mica joc de glezne ușor nebunule =)))))))))))))))))))))) vă rup gleznele dacă mă reapuc =))))
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 (edited) taci acolo si fa pizza. nu va inteleg p-astia care jucati cu cod smr baietii mei =))daca esti terror, te pup, sunt Ramone, sofer ///edit: Banat de: Zoko pe data de 2017-01-14 21:47:12, motivul banului: cheats de pe mai multe conturi [x]. ce-ai facut bobitza Edited February 17, 2017 by s e n n n z a t i e
.Alexandru Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 taci acolo si fa pizza. nu va inteleg p-astia care jucati cu cod smr baietii mei =)) daca esti terror, te pup, sunt Ramone, sofer ///edit: Banat de: Zoko pe data de 2017-01-14 21:47:12, motivul banului: cheats de pe mai multe conturi [x]. ce-ai facut bobitza gura șofer, adu-ți aminte când îmi ziceai pe green să îți dau coduri ;)
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 (edited) prost esti, smr, nu am jucat pe green de 1 an, din iulie* ca luasem colider grove pe orange. aminteste-ti cand te caram in rifa la lewis, bai, asta Edited February 17, 2017 by s e n n n z a t i e
pr1ce Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 si mie imi sufereau baietii din tsa, dar are dreptate, tu si cu maribu ce mai jucati cu el asa pe fata
raZeNN Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (edited) (by phax) @, nu iti sufeream tie, esti ultima lichea si un jucator slab, dar a fost singura modalitate sa ii atentionam un pic pe baietii tai gigal si element sa nu se mai filmeze cu codul si sa se creada pro playeri. ;) (by razen) suferinta lu razen soseta mik: http://imgur.com/a/0zLOR Ce zici băi amatorule? Ce zic și oamenii de mai sus? Price știe și el că are v2, tu și maribu ce se mai filmează cu smooth pe 50 sau pe cât îl ai, ești vai de tine băiete. Edited February 17, 2017 by raZeNSiLENT si PhaxSilent 2
Dantes Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (edited) si mie imi sufereau baietii din tsa, dar are dreptate, tu si cu maribu ce mai jucati cu el asa pe fata să nu uităm și de p0rtocala :) cât despre video ăsta, se vede codu. Edited February 17, 2017 by dantezz
Nak Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Interesant. Mă uit puțin așa pe topicul ăsta, te crezi mare sculă tu... Bineînțeles, un edit de 2 lei, ca orice "magician". nu de alta, dar tot îl faci pe Razen șosetă, ești bun tu
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 (edited) @nak - macar eu nu joc cu aimbot, taci acolo bai underman @razensilent - mestere tw 'sunt barosan gasesc v2 foarte repede' faci tw? 'nu ca e ascuns foarte bine @pricee calm george ca nu am nimic, va astept pe toti pe skype la war/brasov la nime acas, va si filmez de pe telefon daca vreti smr =)) va dau skype partajare cand joc la war in windowed Brasov, Purcareni, Str. Principala nr. 343 ///edit, spusele lui Blindatu: 'coaie ala care ar juca cu aimbot/smooth(nu le am eu cu astea) si efecte cu mult sange ar fi mai prost decat lekroff' Edited February 17, 2017 by s e n n n z a t i e
raZeNN Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 'sunt barosan gasesc v2 foarte repede' Unde am zis eu asta? =))
pr1ce Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 (by phax) @, nu iti sufeream tie, esti ultima lichea si un jucator slab, dar a fost singura modalitate sa ii atentionam un pic pe baietii tai gigal si element sa nu se mai filmeze cu codul si sa se creada pro playeri. ;) (by razen) Ce zici băi amatorule? Ce zic și oamenii de mai sus? Price știe și el că are v2, tu și maribu ce se mai filmează cu smooth pe 50 sau pe cât îl ai, ești vai de tine băiete. dap, de asta am fost eu banat pentru cod, pentru ca sunt un jucator slab. mai gaseste-ti o data cuvintele si dupa scrie.
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 http://imgur.com/a/qHmdF Vad ca toti ati luat-o razna de la codurile astea, daca un tip joaca decent/face cateva kill-uri la war il acuzati pentru cod, gg. @price te pupa ramone(eu)
raZeNN Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 @razensilent - mestere tw 'sunt barosan gasesc v2 foarte repede' faci tw? 'nu ca e ascuns foarte bine Unde scrie în poza aia că eu găsesc v2 la tw?
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 bai ai pareza ti-am dat link mai sus http://imgur.com/a/qHmdF
Aime Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Și de ce i-ai dat unfriend când ți-a zis de v2 barosanule? Puteai să faci puțin mișto de el dacă tu chiar n-aveai nimic, dar tu văd că îți dai aroganțe pe forum pentru ceva de pe skype care probabil a fost o bănuială, idk. De curiozitate, câți ani ai?
Alex425. Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 =))) mor, bai, staropramen care ai luat 90 din spec, gura mica joc de glezne ce staropramen bai, NORMAL CA AM LUAT 90 DIN SPEC CA AM INTRAT CU SILENTU LA PAINT BAI TAMPITULE, EU SUNT STARO EL E TEKEN, DE CE VORBESTI AIUREA DACA NU STII DESPRE CE E VORBA?
S E N Z A T I E Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 @Aime eu i-am dat unfriend sau el mi-a dat? [16:44:00] *** HACE # [sENNNZATIE] would like to add you on Skype Hi raZeN.TSA // SiLENT, I'd like to add you as a contact. ***
Recommended Posts