Jump to content

Recommended Posts

Posted

=))) mor, bai, staropramen care ai luat 90 din spec, gura mica joc de glezne

ușor nebunule =))))))))))))))))))))))

vă rup gleznele dacă mă reapuc =))))

Posted (edited)

taci acolo si fa pizza.

nu va inteleg p-astia care jucati cu cod smr baietii mei =))
daca esti terror, te pup, sunt Ramone, sofer

///edit: Banat de: Zoko pe data de 2017-01-14 21:47:12, motivul banului: cheats de pe mai multe conturi [x].

ce-ai facut bobitza 

Edited by s e n n n z a t i e
Posted

taci acolo si fa pizza.

nu va inteleg p-astia care jucati cu cod smr baietii mei =))

daca esti terror, te pup, sunt Ramone, sofer

///edit: Banat de: Zoko pe data de 2017-01-14 21:47:12, motivul banului: cheats de pe mai multe conturi [x].

ce-ai facut bobitza 

gura șofer, adu-ți aminte când îmi ziceai pe green să îți dau coduri ;) 

Posted (edited)

prost esti, smr, nu am jucat pe green de 1 an, din iulie* ca luasem colider grove pe orange.

aminteste-ti cand te caram in rifa la lewis, bai, asta

Posted

si mie imi sufereau baietii din tsa, dar are dreptate, tu si cu maribu ce mai jucati cu el asa pe fata

Posted (edited)

(by phax) @, nu iti sufeream tie, esti ultima lichea si un jucator slab, dar a fost singura modalitate sa ii atentionam un pic pe baietii tai gigal si element sa nu se mai filmeze cu codul si sa se creada pro playeri. ;)

(by razen)

suferinta lu razen soseta mik: http://imgur.com/a/0zLOR

Ce zici băi amatorule?

Ce zic și oamenii de mai sus?

Price știe și el că are v2, tu și maribu ce se mai filmează cu smooth pe 50 sau pe cât îl ai, ești vai de tine băiete.

Edited by raZeNSiLENT si PhaxSilent
  • Upvote 2
Posted (edited)

si mie imi sufereau baietii din tsa, dar are dreptate, tu si cu maribu ce mai jucati cu el asa pe fata

să nu uităm și de p0rtocala :)

cât despre video ăsta, se vede codu.

Edited by dantezz
Posted

Interesant.

Mă uit puțin așa  pe topicul ăsta, te crezi mare sculă tu...

Bineînțeles, un edit de 2 lei, ca orice "magician".

7yEyAoE.jpg

nu de alta, dar tot îl faci pe Razen șosetă, ești bun tu

Posted (edited)

@nak - macar eu nu joc cu aimbot, taci acolo bai underman

@razensilent - mestere tw 'sunt barosan gasesc v2 foarte repede' faci tw? 'nu ca e ascuns foarte bine

@pricee calm george ca nu am nimic, va astept pe toti pe skype la war/brasov la nime acas, va si filmez de pe telefon daca vreti smr =))

va dau skype partajare cand joc la war in windowed

Brasov, Purcareni, Str. Principala nr. 343

///edit, spusele lui Blindatu: 'coaie ala care ar juca cu aimbot/smooth(nu le am eu cu astea) si efecte cu mult sange ar fi mai prost decat lekroff'

Posted

(by phax) @, nu iti sufeream tie, esti ultima lichea si un jucator slab, dar a fost singura modalitate sa ii atentionam un pic pe baietii tai gigal si element sa nu se mai filmeze cu codul si sa se creada pro playeri. ;)

(by razen)

Ce zici băi amatorule?

Ce zic și oamenii de mai sus?

Price știe și el că are v2, tu și maribu ce se mai filmează cu smooth pe 50 sau pe cât îl ai, ești vai de tine băiete.

dap, de asta am fost eu banat pentru cod, pentru ca sunt un jucator slab. mai gaseste-ti o data cuvintele si dupa scrie.

Posted

@razensilent - mestere tw 'sunt barosan gasesc v2 foarte repede' faci tw? 'nu ca e ascuns foarte bine

Unde scrie în poza aia că eu găsesc v2 la tw?

Posted

Și de ce i-ai dat unfriend când ți-a zis de v2 barosanule? Puteai să faci puțin mișto de el dacă tu chiar n-aveai nimic, dar tu văd că îți dai aroganțe pe forum pentru ceva de pe skype care probabil a fost o bănuială, idk. De curiozitate, câți ani ai?

Posted

=))) mor, bai, staropramen care ai luat 90 din spec, gura mica joc de glezne

ce staropramen bai, NORMAL CA AM LUAT 90 DIN SPEC CA AM INTRAT CU SILENTU LA PAINT BAI TAMPITULE, EU SUNT STARO EL E TEKEN, DE CE VORBESTI AIUREA DACA NU STII DESPRE CE E VORBA?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.