Jump to content

[RESPINS] Aplicatie RalpH. - Reborn of Angels

AlexB
 Share

Recommended Posts

Nume: Alex.
 Varsta (reala): 21 ani.

Sex (M/F): M.
 Tara de provenienta: Romania.
 Orasul in care locuiesti: Galati.

Care sunt hobby-urile tale?: Ping-Pong, fotbalul.

Ce muzica preferi sa asculti? Hip hop,Manele Live.

Esti la scoala/liceu?: Am terminat scoala Profesionala.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Respectos, Politicos, atent.

Nickname: RalpH.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Numele meu este Alex, am varsta de 21 ani, sunt un baiat sociabil, devotat si bineinteles educat. Imi place sa invat din propriile greseli pentru a nu le repeta. Imi displac nespus persoanele false care stiu doar sa se foloseasca de o persoana, fara a se gandii putin la aceasta. Lucrez foarte bine in echipa, avand abilitatea de a socializa cu celelalte persoane pentru a ne atinge obiectivele. De obicei pun suflet in tot ceea ce fac si nu dau cu piciorul unei oportunitati.
 Link catre profilul din panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RalpH.
.
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Am avut mute/kick/warn.
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Imi place tagul acestui clan si bineinteles si ca liderul acestui clan este din judetul in care sunt si eu.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da se numeste Triads.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece multi membri faceau panarama pe clan si era foarte mult spam si membri din clan-ul respectiv facea posturi la playeri din clan chiar daca nu aveai voie.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Il cunosc ma cunoaste doar Kairo.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu deoarece nici nu cunosc membri acestui clan si sper sa ne cunoastem in curand.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur,aceste lucruri ma caraterizeaza si pe mine .

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.