RuSu.. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume: Ma numesc Cristian. Ce vârsta ai?: Am frumoasa varsta de 15 ani. Ce hobby-uri ai?: Fotbal-ul. Ce gen de muzică asculţi?: Rap. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, Ma numesc Cristian, am 15 ani si locuiesc in orasul Giurgiu. Imi place sa ies in oras cu prietenii la suc si sa stau alaturi de prietena mea. Deasemenea imi place foarte mult sa sa joc fotbal si sa imi petrec timpul pe calculator. Informaţii SA-MP Nickname: Rusu123 Level: 20. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am fost bannat recent pentru auto-clicker. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/rusu123 Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/HcyvB Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultimul clan in care am fost este [power]. De ce l-ai părăsit?: L-am parasit deoarece am vrut sa aplic in wG. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa stau in SFPD 100 days + . De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am decis sa aplic in acest clan deoarece membrii acestuia sunt unii civilizati si cu cei 7 ani de acasa. Deasemenea imi place foarte mult tag-ul acestuia. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece membrii acestuia sunt foarte activi si vreau sa imi fac noi prieteni. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: In prezent nu pot spune ca ma inteleg bine cu cineva deoarece nu prea am vorbit cu nimeni din clan. Dar daca o sa fac parte din acest clan probabil o sa ma imprietenesc bine cu toti membrii din clan. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu am avut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuSu.. Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 (edited) Apreciez pentru contra. Dar din cate am vazut in clan sunt playeri cu level mai mic ca al meu, ore mai putine jucate decat mine. Sincer sa iti spun nu cred ca, conteaza levelul pentru a intra intr-un clan (ps: Daca dau /buylelvel fac 23). Apreciez sinceritatea. Edited February 17, 2017 by RuSu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 OffTopic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts