xAotw Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume: Ma numesc Dragos. Ce vârsta ai?: Am varsta de 16 ani. Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Salut, ma numesc Ilas Dragos, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Constanta. Ma descriu ca fiind o persoana prietenoasa care isi ajuta prietenii la bine si la greu, ma mai descriu ca fiind o fire calma, sociabila, cu capul pe umeri, amabila si respectoasa. Imi plac foarte mult oamenii prietenosi si respectosi si nu imi plac oamenii falsi. Pe mine ma mai pasioneaza mecanica si masinile in general si in timpul liber mai lucrez prin Photoshop. Informaţii SA-MP Nickname: xAotw Level: 24. Poza la ultimele sanctiuni: http://imgur.com/a/A5QKH Profilul de pe panel (link): http://orangepanel.bugged.ro/profile/xAotw Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/S9Od4 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultimul clan din care am facut parte a fost clanul Safe Zone unde am avut si rank 6. De ce l-ai părăsit?: L-am parasit deoarece am vrut sa incerc un nou clan si am ales acest minunat clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Nu am inca niste planuri de viitor pe server, inca ma mai gandesc la acest lucru. De ce ai decis să aplici în acest clan?: Am decis sa aplic in acest clan deoarece este un clan nou si cu membrii de treaba. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece imi place organizarea acestuia. Care sunt prietenii tai din clan?: Prietenii mei din clan sunt GuardianAngelBTW, SiXBELEAUA, VanDie si Gianni. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu am avut tangente cu nici un membru din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicusor Nik Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nu-mi place LP-ul tau de politist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianAngelBTW.Si Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 LP-ul foarte urât. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiX.TL Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan N Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 LP foarte urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudoDudo Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nu ai invitatie de la un membru de rank 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemySRT Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 - pentru că nu îmi place LP-ul tău.. la o sancțiune aș da NEUTRU, dar la 3 sancțiuni deja e contra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdelinLupsaValentin68 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 LP-UL tau lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horaiu Gabriel Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 LP-ul lasa de dorit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueLighTTT Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Destul de urat LP-ul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndekAdv Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (!) Te rog sa revii cu o aplicatie cand faci rost de o invitatie de la un membru de rank 5 (!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts