Remzy Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:Remzy Level:49 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Nu. Ore jucate:2200. Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/A4Tor Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/remzy Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://gyazo.com/e135ca715ed024565f1ada5a8f849415 Cateva realizari pe server/ forum:Cateva dintre realizarile mele pe server sunt: castigarea unui NRG-500 la gift, Rank 5 LSPD(Clear FH+tester), iar pe forum nu am. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Joc doar SA:MP si ETS 2. De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul bine cladit si cu membrii alesi cat mai bine. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?Da, am mai facut parte din [RA], [AIM], .Si etc. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Ultimul clan din care am facut parte a fost Reborn of Angels, deoarece doresc sa intru in The Legends, deoarece dupa parerea mea este cel mai bun clan. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Am mai fost acum 1 an, cand aveam numele Serkony.[], am fost dat afara pe motivul de inactivitate. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Deliric, Venomm7. Care sunt planurile tale pe viitor?Nu am planuri de viitor. Informatii legate de viata reala: Prenume:Florin. Varsta reala:Am 16 ani. Nationalitate:Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Florin, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat respectuos, amabil, indulgent, serios cand este vorba de treabă. Nu îmi place să ies în evidență prin lucruri joasnice, ci îmi place să muncesc și să trag pentru a ajunge undeva sus în ceea ce fac. Sunt o fire calma, cu simțul umorului, rar mă enervez repede și nu îmi place să îmi pun mintea cu unii oameni care au un caracter josnic. Îmi place să lucrez în echipă și să îmi ajut colegii căt si prietenii, în special pe cei începători, fiindca toti am fost căndva la început și am avut nevoie de un mic ajutor. Întotdeauna îmi fac treaba cu abnegație deplină. In timpul liber îmi place să calatoresc cu bicicleta și să ascult muzică. Ce gen de muzica asculti?Rap. Ce pasiuni ai?Mersul cu bicicleta, gamingul etc. Edited February 17, 2017 by Remzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
XSpEarX Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 nu indeplinesti conditiile necesare pentru a face parte din clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 FH praf, nu ai ce cauta in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTeR Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 FH praf, nu ai ce cauta in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Orele sunt bune, dar la FH mai ai de lucrat. Edited February 17, 2017 by TL.Down Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioK7 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 FH praf, nu ai ce cauta in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezuL Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Orele sunt bune, dar la FH mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Orele sunt bune, dar la FH mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts