Jump to content

Cerere - Security Agency - Atheist [Acceptat]

c0mrade
 Share

Recommended Posts

Nume: Daniel.
Varsta: 17 ani (împlinesc mâine, 18 februarie)
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat modest, câteodată „miștocar”(în sensul bun), cu capul pe umeri gata să sară în ajutorul cuiva ce are nevoie de el. Merg pe anumite principii în viață și nu mă las influențat de alți factori externi. Cât despre hobby-urile mele..îmi place fotbalul, lucratul în Excel și să pariez pe meciuri de fotbal. Cam atât.

Locatia(Oras): Târgu Neamț, jud. Neamț.

Ce gen de muzica asculti? Hip-hop, rap, trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Atheist
Nivel : 20
Nume folosite anterior: Addu
Vechime pe server: Am o vechime totală de 2 ani și ceva. Nu țin bine minte.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut 3/3 că eram noob și credeam doar că scap de ban, fără să se vadă în lp nimic. Mă rog, a
cest incident este de demult. Nu cred că se mai ia în considerare.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/9zSaP

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Atheist
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nicio altercație cu niciun membru din această grupare.

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da. Am mai fost în West Gangsters, Triads și Southers Rocket.

Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost în acest clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP, acest joc este preferatul meu, ocupându-mi tot timpul liber jucându-l.
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Nu prea cunosc persoane, dar decât să zic ceva prostesc, mai bine spun că nu cunosc aproape pe nimeni.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9.5/10

Edited by Atheist

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.