MOJiOssssss Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) ★ Nume real: Nycolas. ★ Nickname pe server: Swisher[] ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Swisher[] ★ Varsta reala: Varsta mea este de 16 ani. ★ Realizari pe server: Nu pot avea o realizare intr-un joc. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Nycolas, am 16 ani si sunt din Constanta. Imi place foarte mult sa joc fotbal si sa fac chestii noi cu prietenii mei. ★ Pe cine cunosti din clan?: Myra, Furnik, Bitza si cam atat. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Nu m-am gandit inca. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Doar pentru DM pana sa fiu acceptat in factiune. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan cu foarte multi membrii de nota 10 si foarte cunoscut pe server. Edited February 17, 2017 by Nyco.black Link to comment Share on other sites More sharing options...
l-Makedonix-l Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 faci parte deja dintr-un clan, nu ai rank 4 in fh nici peste lv 20. Next time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Meriti o sansa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1807 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nu ai rank 4 pe FH si nici in factiunea din care faci parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOJiOssssss Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Pentru cunostintele voastre generale, am mai fost in clanul vostru si aveam rank 1 in Paramedic, pe alt cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistiq. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Faci deja parte dintr-un clan (http://imgur.com/a/XvMJE). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts