psss Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname: psssLevel: 45Ore jucate: 1691Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/B57QFProfilul de pe panel (link):http: //greenpanel.bugged.ro/profile/psssSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/e889aCe realizari ai avut pe server?: R5 hitman si 200 zile / R5 paramedicCe jocuri mai joci ?: CS NexonDe ce vrei sa intri in clan?: Cunosc persoane din el !Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Peste 200 zile in M sa intru in Teen.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Tobey , Trojanu4U, Just , Next , MR.MarijuanaCe planuri de viitor ai pe acest server?: Sa ma joc.Informatii legate de viata reala:Prenume: CatalinVarsta reala: 26Descrie-te in minim 10 cuvinte: Sunt o persoana serioasa dar si glumeata cand e cazul, nu imi plac genul de persoane care se dau bine pe langa lider si alte genuri de activitati !Ce hobbyuri ai? Imi plac jocurile pe pc si sa conduc !Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Ascult toate genurile de muzica atat timp cat cei ce canta stiu ce sa cante ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 fh frumos/in lp mai ai cate ceva dar sunt sanctiuni vechi.. Succes man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 schimba titlul la aplicatie, fh ok si sanctiuni destul de vechi, sa zicem ca ai un loc in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Si Ilie Puzdre Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Baiat de treaba, isi vede de treaba lui. Imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 , baiat de treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulambier Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Sanctiuni vechi, FH ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Baiat de treaba si FH frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 am trecut cu vederea peste multimea de sanctiunii fiindca sunt vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenser Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Daca nu aveai FH ala nu iti dateam PRO, ai avut noroc cu rank 5 si 186 days in Hitman Agency, meriti sa faci parte din acest clan, te asptept :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ai un FH ok, iar despre sactiuni sunt destul de vechi, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
All4n Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 , desi nu imi place lp-ul tau ai un pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pPiciu Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 cred ca meriti o sansa, sanctiunile sunt foarte vechi si ai un fh super, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mReXcess Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 FH foarte bun si sanctiuni vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neva Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) ->PRO si din partea mea. FH-ul este frumos si sanctiunile din LP sunt destul de vechi. Iti urez success. Sper sa ne intelegem ^-^. Edited February 18, 2017 by Neva Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzDodo Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ai fh bun, ore multe, dar cam multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts