K o D a K Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 ★ Nume real: Florin. ★ Nickname pe server: []FloRyN. ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]FloRyN. ★ Varsta reala: 30 ani. ★ Realizari pe server: Prieteni pe care ii am. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Florin,am 30 ani,ma simt un om implinit si fericit alaturi de cei 2 baieti si sotia mea,sunt din judetul/orasul Calarasi.Imi place foarte mult Respectul fata de oamnei,nu suport minciunile,insalatoriile,glumele de prost gust sau alte comportamente similare,etc.. ★ Pe cine cunosti din clan?: [ioNuTz] , BoGGdaN , []MaryuS. , []FloriN . ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa detin o functie importanta si bineinteles un player cunoscut pe acest server. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Nu am avut nici o sanctiune. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi place comportamentul membrilor din acest clan.
POLRoberT Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Meriti o sansa boss! Edited February 18, 2017 by 1FloriN1
Sentox Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Vreau sa te vad cu rank 5 in sf paramedic, nu ma face sa regret ca ti-am acordat aceeasta sansa. Mult noroc!
TRAPY Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 desi ai putine ore jucate, te salveaza factiunea
Recommended Posts