Amenadiel Reborned Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) RESTRASA. Astept sa fie respinsa, o seara frumaosa. P.S O sa revin. Edited February 18, 2017 by Saint.NoRaGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) FH cat de cat decent! Edited February 18, 2017 by 1FloriN1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentox Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nu iti dau contra pentru ca mi-ai facut post-uri, iti dau contra pentru faptul ca ai un FH slab si vreau sa stiu daca in clasa a 5-a poti avea 16 ani. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rey.Mysterio Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ca I-ai facut Post Lui SenToX. Si FH urat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kere Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Meriti o sansa. FH acceptabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
l-Makedonix-l Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nu conteaza ca ia facut post la nu stiu cine... Conteaza caracterul lui, att timp cat prietenul tau a gresit merita post. Norage merita sa fie in burn. Succes.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentox Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nu conteaza ca ia facut post la nu stiu cine... Conteaza caracterul lui, att timp cat prietenul tau a gresit merita post. Norage merita sa fie in burn. Succes. :) Dupa cum scrie si in regulament '' -Nu completati o aplicatie cu informatii false. Daca se dovedeste ca ceea ce a fost scris in aplicatie nu corespunde cu informatiile reale despre cont/ datele pe care le-ati dat, puteti fi demisi indiferent de Rank si adaugati pe Black List-ul clanului.'' Se poate verifica si in aplicatia facuta de el pentru clanul [RA] ca tot 16 ani a spus ca are, dar daca liderul sau co-liderul se intereseaza cu privire la acest lucru o sa afle ca el este in clasa a 5-a si are cam 12-13 ani, nu 16 cum scrie el in aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel Reborned Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Sti ceva, nu are rost. Vad ca nu prea ma vrei, continua sa te ascunzi in spatele PC-ului. Mai bine nu te fac de ras aici si acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts