Theo_Gaby Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Informații din joc: Nick pe server: BlueShock Level: 31 Ore jucate: 1049 Vechime pe server: 3 ani. Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/BlueShock De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece ma atrage conducerea acesteia si anume liderul care este o persoana capabila, cumsecade cu cei 7 ani de acasa. Poză cu invitația: http://imgur.com/a/kDREt Membrii pe care îi cunoști din clan: Pe Karim, Bodiiiii, CrushyToy , Meguta, Four, fRs. , DraveN. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu ,nu am mai facut parte din acest clan. Sancțiuni recente: Nu am avut sanctiuni recent. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am fost in clanu Vandals si in clanu For Life. Informatii din real-life: Cum te numești?: Ma numesc Teodor. Ce vârstă ai?: Am 15 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber prefer sa ies alaturi de prietenii mei in oras la un suc sau sa ma joc SA:MP alaturi de prietenii mei devotati , sa cant la chitara si sa cant la chitara. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un baiat timid, imi place intotdeauna sa imi fac noi prieteni si nu imi plac oamenii mincinosi sau prefacuti. Din ce oraș ești?: Sunt din Arges.
Tonny.Si Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 cu toate ca nu ai cel mai bun FH si esti putin post hunter. Sper sa nu dezamagesti.
Oneex Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 cu toate ca nu ai cel mai bun FH si esti putin post hunter. Sper sa nu dezamagesti.
EarLz Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) M-ai facut obosit pe frecventa si te-ai luat de mine, poate o sa ai un comportament mai bun pe viitor, nu o sa iti dau un contra fiindca nu m-am simtit foarte ofensat, dar nici pro. Edited February 18, 2017 by EarLz.POLITAI
Glow26 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 CONTRA, te iei in gura aiurea cu toti de pe frecventa 1830.
C O D I Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 , te iei in gura aiurea cu toti de pe frecventa 1830.
Myra Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Mi-ai atras atentia odata pe freq 1830 pentru o greseala minora. Edited February 19, 2017 by Myra.sR
Vassago.Yakuza Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 cu toate ca nu ai cel mai bun FH si esti putin post hunter. Sper sa nu dezamagesti.
Recommended Posts