Jump to content

Aplicatie Co-Lider XxTheDevilxX.UK [RESPINS]

Sorin243
 Share

Recommended Posts

-Nick:XxTheDevilxX

-Level:8
-Rank-ul deţinut: Rank 2

-Vârsta reală: 18
-De ce vrei funcţia de co-lider in clanul Ultras Knights?: Sa ajut calnul mai mult,sa adaug membrii cand nu e Liderul on sau alt Co-lider.. am intampinat de multe ori problema asta.
-De ce crezi ca meriţi funcţia aceasta?:Pentru ca sunt destul de activ pe server, si n-am avut nici-o reclamatie din partea unu-i membru din clan .

-Alte precizări:Nu am

-Ai citit regulamentul clanului:Da

-Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:  Luni-Vineri 5 -6 ore si in wekeend 9-10 ore.

-Cu cine te intelegi cel mai bine din clan?:Pai cred ca cu toti ma intaleg la fel de bine

-Ai mai fost in clanul Ultras Knights,?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):N-am mai fost

Guest CtatuCosmin

TgZ4uvd.png           

Consider ca ai un lvl mic momentan mai cresti in lvl si aplica iar.

Edited by CtatuCosmin

Guest CtatuCosmin

gNy502u.png

Te astept cu o noua aplicatie cand vei avea lvl mai maricel.                         

Edited by CtatuCosmin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.