AIM Zieken Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Serban Alexandru.Varsta: Am varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Sunt din judetul Buzau. Ce gen de muzica asculti? Aproape toate genurile de muzica inafara de rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : ..RaulNivel : 36Nume folosite anterior: Pe orange ZiekeN / Notorious.Vechime pe server: Joc de foarte mult timp , am jucat pe toate serverele bugged.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am avut , pentru c bug. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/01XLP Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/..RauLAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu , nu am avut si cu siguranta nu o sa am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Doar in AIM pe toate cele 4 servere ale comunitati. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Wipe.Ce alte jocuri mai joci?: Singurul joc pe care il mai joc este Samp ul.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Acum nu stiu ce playeri mai sunt dar cu siguranta inca mai sunt din prieteni mei vechi. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nu folosesc , doar ts.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai stabil si mai de seama clan dupa parerea mea de pe comunitate aici nu sunt reguli ciudate . Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce este nevoie in limita bunului simt. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da , bineinteles.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da , desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sambora Andrei Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Contra, aplicatie facut la misto. (autocaracterizare - ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulianMulti Fain Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Beseti IulianVarsta: Am virsta de 11 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Salut ma numesc Iulian si sunt pasionat de samp stau toata ziu pe pc si nu imi iau ochi de la el. Locatia(Oras): Sunt din Paharnicenti Ce gen de muzica asculti? Imi plac toate genurile dar nu imi place manelele STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : IulianMultiFainNivel : 5Nume folosite anterior: IulianMultiFainVechime pe server: Nu tin minte sigurAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban nici odata Poza cu invitatie: file:///C:/Users/Oleg/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/sa-mp-001.png Link cu faction histor:http://greenpanel.bugged.ro/profile/IulianMultiFainAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nimik cu nici un membru Aim Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am fost in alte clanuriCe alte jocuri mai joci?: Singurul joc e sampCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Acum nu stiu ce playeri mai sunt dar cu siguranta inca mai sunt din prieteni mei vechi. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Am mai multe tipuri de email ca gmail,zoho,yahoo vil dau pe yahoo [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Eu imi doresc sa fac parte din AIM pentru ca este cel mai bun clan Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Eu il pot ajuta clanul cu /spray sau cu ce doresc iei Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, dores ca sa am tagul ca sa fiu mindruEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da , desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 contra - aplicatie in bataie de joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Silv3rB0y Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts