Jump to content

Mod Instructorcmd.cs

Cheloo20CMRec
 Share

Recommended Posts

Salut BuGGed! Astazi vreau sa va prezint un nou cmd pentru instructori creat de Stuber si editat de Ducke. Mai pe scurt l-am editat sa fie exact testul cel original de la ghid instructori si sa de-a automat startlesson, licenta la arme..etc.

http://imgur.com/a/KgDg5

Pentru a instala modul aveti nevoie de cleo+sampfuncs.

Modul trebuie instalat in cleo.

Download :  http://www.girlshare.ro/3489735406.3

+1 daca v-a fost de folos acest mod.

Am editat linku de download. Luati-l din nou.

Edited by Ducke. AIM
  • Sad 1
  • Upvote 2

naspa

Exact, nu înțeleg că ce se mai obosesc unii sa *editeze ei* ceva ce este făcut deja, văd că în ultimul timp tot apar persoane care fac același lucru inutil și anume sa descarce un mod făcut de altcineva și să-l editeze.

Exact, nu înțeleg că ce se mai obosesc unii sa *editeze ei* ceva ce este făcut deja, văd că în ultimul timp tot apar persoane care fac același lucru inutil și anume sa descarce un mod făcut de altcineva și să-l editeze.

exact

Cred ca nu ai inteles. L-am editat pentru cei ce nu stiu sa editeze si sunt in factiune lv/sf pe red.

Daca eram bulangiu, ziceam ca e facut de mine tot..

Dar ce sa mai, asta se intampla cand alegi sa ajuti playerii comunitatii.

Edited by Ducke. AIM

naspa

Care a adus fetita asta aici? Atata ura frate. Deci nu pot sa va inteleg ma, de ce veniti si comentati aiurea? Inteleg, fiecare are o parere, dar nu trebuie sa iti bati joc de munca lui cu comentarii gen "naspa" si asa mai departe. Astept sa ma injuri. Edited by SM000OKE AIM

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.