FloriNNN. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) ★ Nume real: Florin. ★ Nickname pe server: FloriNNN. ★ Link de la profilul contului (panel):http://bluepanel.bugged.ro/profile/FloriNNN. ( cu "." la final ) ★ Varsta reala: 16 ani. ★ Realizari pe server: Intrarea in prima mea factiune si prietenii mei. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Florin, am frumoasa varsta de 16 ani si locuiesc in Craiova. Eu sunt un baiat de treaba, cooperativ, creeativ si cu cei 7 ani de acasa. ★ Pe cine cunosti din clan?: K1remus. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac prieteni multi. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Nu am nici o sanctiune. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan cu membrii de treaba si cu staff-ul capabil de acesta. Edited February 18, 2017 by FloriNNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ZyToX. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 De la mine ai un mare si frumos PRO un membru de treaba te cunosc si meriti sa faci parte din clanul BurN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas235. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLecTroN Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Meriți o șansă .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kere Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Meriti o sansa. Esti de treaba si de gasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l-Makedonix-l Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaharel Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 FH decent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Contacteaza un co-lider sau liderul pentru a primi cinvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts