Laurentyu Andrei Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nume: Laurentiu Ce vârsta ai?: Am varsta de 14 ani. Ce hobby-uri ai?: Fotbalul. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice gen de muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt o fire calma, serioasa si cu capul pe umeri. Imi place sa cunosc persoane noi si sa ma distrez. Sunt o fire perfectionista, careia ii place sa faca totul exact cum trebuie pentru a nu gresi si a fi sanctionat. Pe de o alta parte, imi place sa stau pe calculator si sa ies cu prietenii / prietenele pe afara. Informaţii SA-MP Nickname: s1mple Level: 25. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): 3 kick-uri (/d /tx si desync) si un ban pentru auto-clicker. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/s1mple. Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/tf8qV Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Triads. De ce l-ai părăsit?: Am vrut sa aplic in acest clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac un Faction History decent. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece nu am mai facut parte din acesta. De ce vrei să faci parte din acest clan?:Deoarece mi se pare un clan ok si imi place foarte mult tag-ul acestuia. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: - Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanDO Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decker Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 meriti o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR.Johny Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempell Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelin Bunea Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.KeeD Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts