Aristotel. Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nume: Ma numesc Marian. Varsta (reala): Am 16 ani. Sex (M/F): Masculin. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Locuiesc in orasul Viseu de Sus. Care sunt hobby-urile tale?: Handbalul si jocurile video. Ce muzica preferi sa asculti?: Ascult orice gen de muzica, ascult versurile, nu ritmul. Esti la scoala/liceu?: Da, sunt la liceu in clasa a 9-a, bio-chimie. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Devotat, entuziast, amuzant. Nickname: BROKEN. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o fire ambitioasa, ma imiplic in ceea si fac si incerc sa fac tot cat mai bine. Sunt glumet, dar stiu sa fiu si serios cand e cazul. Lucrez atat singur, cat si in echipa foarte bine. Imi place sa cunosc persoane noi si sa socializez cu acestea. Nu-mi plac certurile si incerc sa ma feresc de ele. Mai multe despre mine o sa aflati daca voi fi acceptat. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/BROKEN Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Nu am sanctiuni. De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Are niste membri care dau dovada de seriozitate si bun-simt. Sunt destul de respectati pe server si as dori sa intru si eu in aceasta familie. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Desigur, am facut parte din .sR si .wK De ce ai iesit din ultimul clan?: Membri erau foarte inactivi, a aparut monotonia pe chat-ul clanului. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am avut ocazia sa ma imprietenesc cu un membru al acestui clan, dar o s-o fac pe viitor cu siguranta. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Evit tangentele cu orice membru de pe server. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) vad ca ai cateva zile bune in factiune, in comparatie cu orele jucate. Un inceput foarte bun, aplicatie buna. Edited February 18, 2017 by SoLoHearT ShaDey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraian Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) vad ca ai cateva zile bune in factiune, in comparatie cu orele jucate. Un inceput foarte bun, aplicatie buna. De acord cu tine. Edited February 18, 2017 by SoLoHearT ShaDey Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLASPHEMY Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 vad ca ai cateva zile bune in factiune, in comparatie cu orele jucate. Un inceput foarte bun, aplicatie buna. Pari ce trebuie, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ore putine, inceput de FH. Incearca sa mai faci cateva ore si o sa iti dau PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ore putine, inceput de FH. Incearca sa mai faci cateva ore si o sa iti dau PRO. ore foarte putine, mai lucreaza la ele si la fh Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 contra, esti in clanul "Ynferno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristotel. Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 contra, esti in clanul "Ynferno". Am primit aseara 2x contra, dupa regulament, sunt deja respins. Asa ca am intrat in alt clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ore putine, inceput de FH. Ai 100 de ore totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts