Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Des. - Reborn of Angels

sTyLix.Bombardieru
 Share

Recommended Posts

Nume: Alexandru.
 Varsta (reala): Am 15 ani.

Sex (M/F): M.
 Tara de provenienta: Romania.
 Orasul in care locuiesti: Bucuresti.

Care sunt hobby-urile tale?: Rugby si Fotball.

Ce muzica preferi sa asculti?: Toate genurile.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Serios, prietenos, politicos.

Nickname: Des.
 Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Des.
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): http://imgur.com/zdjOhSu
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: In primul rand doresc sa intru aici deoarece este un clan frumos, cu membri deosebit de respectuosi, atenti, cu cei 7 ani de acasa si maturi. Acest clan imi place din toate punctele de vedere.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da , am mai facut parte din .sR , [AIM] , KGB si mai multe.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a dat WIPE.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: R3aDy , Dann(Y). , RedHunTeR , Bless , SN3CKS , PauL .

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu , nu am altercati cu nimeni din clan.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da , mam uitat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.