Jump to content

✘ OldFriends - Model de recrut.

WuT
 Share

Recommended Posts

În acest topic vă vor fi prezentate câteva modele care pot fi adresate pe studioul de anunțuri din orașul Los Santos care aparține acestui server.

Prima ideea ar fi una clasică, nu prea atrăgătoare. Ceva clasic, fin și calm.

"Clanul OldFriends recruteaza, minim rank 3 in FH."

A doua idee va fi una mai dezvoltată, dar puțin mai lungă.

"Clanul OldFriends recruteaza noi membri, minim rank 3 in FH pentru a devenii membru, sms pentru propunere / cinvite."

De asemenea, eu consider că cele de mai sus au fost clasificate ca cele mai adresate pe [/ad]. Mai jos aveți și o listă din care puteți alege anunțuri dar nu atât de populare, și cele de mai jos pot fi puse pe [/ad] dar nu sunt așa de vulnerabile ca cele 2 de mai sus.

Ai rank 3 in 'Faction History' dar nu ai clan? "OldFriends" este soluția! SMS!

Vrei să faci parte dintr-un clan cu cerințe minime? Atunci clanul "OldFriends" este alesul!

De ce să fi membru al unei facțiuni în care ai rank 3 și să nu fi în clanul "OldFriends"? Nu rata ocazia!

Clanul "OldFriends" și-a deschis porțile pentru o lume mai bună, pentru a deveni membru aveți nevoie de un rank 3 în FH. SMS me.

Țin să menționez faptul că eu am creeat acest topic pentru a contrebuii clanului, nu am făcut acest topic în 

Batjocură, dar nici atât de serios. Dacă liderul apreciează acest topic, poate să rămână însă dacă liderul nu este de acord cu acest

Topic, sunt de acord să fie șters și să fiu sancționat cu un "Clan Warn" în joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.