L4D2 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: L4D2 Serverul pe care joci: Pe green. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: O comunitate populata si prea frumoasa,tot vad pe yt ce frumos e si poate am si eu sanse la ceva. Cum ai aflat de bugged.ro?: Fiind un server mare din Romania ,internet si Yt. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Din 100 playeri pe srv ala sau 100 si cv ,90 afk :))Aici macar nu sunt afk multi ,din cauza sistemului Adm. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Vreau sa lucrez ca politist ,bineinteles asta inseamna munca ,dar nu ma plang ,oriunde ,fbi lvpd ,sfpd ,lspd ,daca e politie eu ma voi integra . Cati ani ai si unde locuiesti?: Am frumoasa varsta de 13 ani si locuiesc in comuna Periosoru ,jud. Calarasi. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev ,clasa a VII-A Care este serialul tau preferat?: Prison Break Ce alte jocuri joci?: Left 4 Dead 2 ,CS 1.6 . Ai altceva de adaugat?: Sper sa ma integrez bine aici ,si sa nu am altercatii cu alti jucatori ,va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi cititi acest topic. Quote
Recommended Posts