Jump to content

[RESPINS] Aplicatie NoRaGe - Reborn of Angels

Amenadiel Reborned
 Share

Recommended Posts

Nume:Theodor.
 Varsta (reala):Am 16 ani.

Sex (M/F):Masculin (M).
 Tara de provenienta:Romania.
 Orasul in care locuiesti:Ploiesti.

Care sunt hobby-urile tale?:Imi place sa ascult muzica si IT-ul, in special programarea ma pasioneaza.

Ce muzica preferi sa asculti?Rap si pop, cam acestea in general.

Esti la scoala/liceu?:Sunt la liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Prietenos, sociabil, ingaduitor.

Nickname:NoRaGe

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt o persoana comunicativa, cu o mare putere de concentrare care poate face fata oricarei provocari. Imi place sa programez si sa ma joc jocuri video, in special SA:MP. Ma consider optimist, plin de calm, sincer si amuzanta. Ador sa incerc lucruri noi, iar pe langa intermediul virtual pot spune ca imi place foarte mult sa ies pe afara cu prietenii la un fotbal sau pur si simplu sa mai discutam ce s-a mai intamplat.
 Link catre profilul din panel:
http://bluepanel.bugged.ro/profile/NoRage
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente):Am avut 3 mute-uri si un kick pentru free chat pe[/d]. 
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:Doresc sa ma alatur Reborn of Angels deoarece este un clan respectat, cu membrii foarte sociabili, acestia avand cei 7 ani de acasa si un respect fata de ceilalti deosebit. 

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Da, am mai facut parte si din clanul Saint Origins.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece am dat /quitclan in loc de /quitjob si am ales sa incerc si altceva, decat sa ma intorc.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi:Ma inteleg cu: 7uP., iHateLemon, R3aDy si Connery, cu ai am apucat sa vorbesc ceva mai mult.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?:Nu, nu exista. 
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?:Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:Desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:Da, am aruncat o privire si prin alte topic-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.