Jump to content

[RESPINS] Aplicatie aL3xD - Reborn Of Angeles.

Skooby
 Share

Recommended Posts

Nume:  Alexandru.
 Varsta (reala): Am varsta de 15 ani.

Sex (M/F): M.
 Tara de provenienta:  Romania.
 Orasul in care locuiesti: Targoviste.

Care sunt hobby-urile tale?: Ciclismul iubesc asta.

Ce muzica preferi sa asculti? Ascult de obicei rap.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Descurcaret, amabil, amuzant.

Nickname: aL3xD

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana care nu suporta minciuna, am simtul umorului, imi place mereu sa imi fac prieteni noi ma atasez foarte repede de o persoana. Imi place sa incerc experiente noi si nu ma dau batut repede.
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/aL3xD
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente):  Am un mute de 10 minute pentru spam.
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Mi se pare un clan cu membri uniti si cu bunul simt.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai facut parte din Southers Rocket, GoldenArmy.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece nu ma simteam bine..

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am vorbit cu nimeni din acest clan de aceea doresc sa intru pentru a imi face prieteni noi.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da!

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.