Skooby Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nume: Alexandru. Varsta (reala): Am varsta de 15 ani. Sex (M/F): M. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Targoviste. Care sunt hobby-urile tale?: Ciclismul iubesc asta. Ce muzica preferi sa asculti? Ascult de obicei rap. Esti la scoala/liceu?: Liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Descurcaret, amabil, amuzant. Nickname: aL3xD Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o persoana care nu suporta minciuna, am simtul umorului, imi place mereu sa imi fac prieteni noi ma atasez foarte repede de o persoana. Imi place sa incerc experiente noi si nu ma dau batut repede. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/aL3xD Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Am un mute de 10 minute pentru spam. De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Mi se pare un clan cu membri uniti si cu bunul simt. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai facut parte din Southers Rocket, GoldenArmy. De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece nu ma simteam bine.. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am vorbit cu nimeni din acest clan de aceea doresc sa intru pentru a imi face prieteni noi. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da! Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.
Dani21 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 fh-ul este slabut, poti sa revii cu o noua aplicatie cand faci cel putin rank 5 intr o factiune.
C R I U S Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 fh-ul este slabut, poti sa revii cu o noua aplicatie cand faci cel putin rank 5 intr o factiune.
Charliee Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Ore jucate bune, mai lucreaza la FH. Incearca sa iesi cu rank 5 din factiunea actuala.
ShaDey Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 fh-ul este slabut, poti sa revii cu o noua aplicatie cand faci cel putin rank 5 intr o factiune.
Recommended Posts