RacKenZ. Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Nume:Bilcea MarinelVarsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana timida, respectuoasa am cei 7 ani de acasa, ma integrez repede intr-un grup de oameni noi, am simtul umorului imi place sa glumesc dar in limita bunului simt. Locatia(Oras):Giurgiu. Ce gen de muzica asculti?Nu am un gen de muzica anume. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :RacKenZNivel :41Nume folosite anterior:SupLLeX si PreDatorSCSVechime pe server:Aproximativ 2 ani jumate.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Amfostde 2 ori banat pe motiv de acumulare a 3/3 warn Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/WsXgH Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RacKenZAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in Dark Legends si in alte clanuri mai mici. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:Doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu majoriattea playerilor. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10 Experienta DM [ ()/10]:6/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:[email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este unul din cele mai dorite si organizate clanuri de pe server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu respectul de care o sa dau dovada si experienta pe care am acumulat-o . Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da, desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Silv3rB0y Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoNN. Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Contra, nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariFrinKu Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @uzzy, puteai sa dai si neutru - nu te cunosc. @Rackenz - De la mine ai un pro doar pentru ca ai pus poza cu tine la avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sambora Andrei Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @AWP.. Cine da o invitatie nu are voie sa dea pro. Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Neutru,nu te cunosc deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacKenZ. Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Nu ma cunoasteti pentru ca mi-am schimbat nickname-ul , poate numele SupLLeX va spune ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nu ma cunoasteti pentru ca mi-am schimbat nickname-ul , poate numele SupLLeX va spune ceva nu mai fa off-topic. on: neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sambora Andrei Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) . Edited February 20, 2017 by AIM.WEEDiE.PAKISTANU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don.Juan Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro. Cine da invitatie are dreptul sa dea si pro/contra/neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu.AIM Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 t/c respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts