lates Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) Nume:Robert.Varsta:19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Robert, am varsta de 19 ani, sunt din judetul Neamt, sunt o persoana prietenoasa, comunicativa si cu chef de viata, in timpul liber imi place sa ma joc SA-MP si sa ies cu prietenii. Locatia(Oras):Piatra Neamt. Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop,Rap,House,Jazz,pop,rock ... in general muzica de calitate. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick :Camuflaj06Nivel :43.Nume folosite anterior:Nu am mai folosit alte nick-uri.Vechime pe server:3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da am avut, 3/3 si /q la teste TW. Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/CamuflaJ06Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,din potriva, am foarte multi prieteni aici. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, in Stay Hight ( .STH ) clanul lui John, am stat 100days co lider. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?; [Alex).TPB., Edy. si Jucsor, deocamdata, dar eu cred ca daca o sa primesc sansa de a intra in accest clan o sa fiu prieten foarte bun cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10 sunt modest si nu pun 10/10 ca ceilalti colegi deoarece nu cred ca sunt perfect. Edited February 19, 2017 by .Camuflaj06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 nu ai invitatie , respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts