Meakyz0r Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: lariz Serverul pe care joci: Green bugged. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: M-am retras deoarece samp-ul devenea foarte monoton. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Nu am avut una. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Am ales sa ma reintorc deoarece imi lipsesc momentele petrecute in aceasta comunitate, Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nu am idee. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: As prefera sa fac parte dintr-o factiune pasnica deoarece, dupa parerea mea, factiunile pasnice sunt cele mai usoare. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si sunt din Brasov Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt eleva in clasa a 8 a. Ce alte jocuri joci?: Uneori, ma mai joc si League of Legends. Ai altceva de adaugat?: Sper sa ne intelegem. :D Quote
Recommended Posts