HwaKe Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 ★ Nume real: Tiberiu ★ Nickname pe server: .Olly ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Olly ★ Varsta reala: 18 ani. ★ Realizari pe server: Nu am avut realizari prea mari inca. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana de treaba cu simtul umorului dar si al responsabilitatii. Consider ca am cei 7 ani de acasa si am plecat mereu pe vorba "respecta si vei fi respectat". In real life imi place sa ies cu prietenii prin diferite locatii si sa ne rupem ficatul. ★ Pe cine cunosti din clan?: - ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa obtin lider la o factiune. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: - ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi place tagul, iar membrii acestuia par de treaba.
l-Makedonix-l Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Scuze de intarziere, m-am uitat la semnatura lui 1FloriN1. =))))
K1remus Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Edited February 20, 2017 by K1remus
bitza1993 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Contacteaza un co-lider sau liderul pentru cinvite.
Recommended Posts