Grosu Claudyu Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Se va face un topic nou cu numele - "Aplicatie Nume - Reborn of Angels" - (De exemplu: " Aplicatie Shadey - Reborn of Angels") Nume: Claudiu Varsta (reala): 16 ani. Sex (M/F): M. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Giurgiu. Care sunt hobby-urile tale?: Plimbatul cu bicicleta si jocurile pe PC. Ce muzica preferi sa asculti? Toate genurile. Esti la scoala/liceu?: Liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Timid, calm, serios. Nickname: xSlayd[] Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un tip calm, timid, cu capul pe umeri. imi place sa-mi fac mereu prieteni noi si sa-i tin aproape de mine cat de mult timp pot. Imi place sa ascult discutile deintre alti playeri sa le studiez bine si apoi sami dau si eu cu parerea. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xSlayD[] Sanctiuni recente (poza): Nu am. De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Pentru ca este alcatuit din membri capabili cu care ma inteleg bine, si cred ca mas integra bine printre ei. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da din Dark Legends Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Catalin, Felix si mai multi prieteni pe care ii am in acest clan. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 NU INTELEG DE CE APLICATII DACA NU AVETI REALIZARI :\\\\\\\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romuald Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RulzZ11 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Aplicatie cam slaba, FH-ul lasa de dorit si putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts