enaKe Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 ★ Nume real: Vladimir ★ Nickname pe server: KreGy ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/KreGy ★ Varsta reala: 18 ani. ★ Realizari pe server: Nu am avut realizari prea mari inca. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana sincera, intelegatoare, cu simtul umorului, care urmareste sa isi imbunatateasca aptitudinile si sa integreze in orice comunitate in care intra. ★ Pe cine cunosti din clan?: - ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa detin un business. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: - ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi place tagul si pare a fi un clan bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Fai rank 5 in News Reporters si da-i pe spate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas235. Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyOfficial1997 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) Contra. Ai ore putine, si nu ai un minim rank 4 intr-o factiune anterioara, nu cred ca ai citit regulamentul clanului.Revino cu o noua aplicatie, cand ai un minim rank 4 intr-o factiune anterioara, si ore mai multe, succes. Edited February 20, 2017 by Norii23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furnik Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) Nu indeplinesti conditiile regulamentului. Edited February 19, 2017 by Furnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
.biTu Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nu indeplinesti conditiile regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l-Makedonix-l Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts