Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Galifos - Reborn Of Angels

Alexandru C. Gabriel
 Share

Recommended Posts

Nume: Alexandru Gabriel.
 Varsta (reala): Am 16 ani.

Sex (M/F):  Masculin.
 Tara de provenienta: Romania.
 Orasul in care locuiesti: Locuiesc in Calarasi.

Care sunt hobby-urile tale?: Pai un hobby ar fi mersul spre scoala si mersul acasa, iar pe langa asta fotbalul si samp-ul.

Ce muzica preferi sa asculti? Ascult orice gen inafara de populara si manele triste.

Esti la scoala/liceu?: Sunt la liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Prietenos, de treaba.

Nickname:  Galifos.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, sociabila, orgolioasa si uneori impulsiva. Imi apar obiectivele si nu imi este rusine sa spun direct ce gandesc sau sa ma cert cu cineva pentru ca am dreptate. Nu urasc pe nimeni.Ar fi o pierdere de timp si nici nu invidiez.Consider ca nu imi lipseste nimic.De ce as dori ce are altcineva?Sunt un om indepent si cu o personalitate puternica.Am niste apucaturi foarte ciudate uneori. Rad si rad si rad si vorbesc mult (nu si prost).Consider ca persoanele care copiaza, au fite nu personalitate sau poate e din cauza ca nu le suport eu.Stiu si ce voi ajunge chiar daca uneori ma dezamagesc si singur.Nu cer iertare prea de multe ori, poate doar persoanelor de care imi pasa in rest.... Nu! Ascult ce muzica imi place, nu imi plac lucrurile in voga. Nu imi plac filmele SF. Imi place sa scriu poezii, sa visez ca va fi bine, sa cred in mine. Sunt realist, o fire optimista, dar poate si mult prea visatoare. Ma gasesti la limita dintre maturitate si copilarie. Imi plac lucrurile foarte simple, acesta sunt eu sper sa va fiu pe plac.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Galifos
 Sanctiuni recente (poza):  http://imgur.com/a/McSFA
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Deoarece in acest clan se stie de gluma, si eu consider ca in acest clan membrii sunt cum trebuiesc si este un clan in care iti poti face prieteni lejer.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai facut parte din mai multe clanuri cel mai recent ar fi ' Triads' .
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Am iesit din ultimul clan deoarece am avut ocazia sa intru in ' Rebon of Angels' .

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: 7up, Akanamo, Walter, si ar mai fi cativa playeri insa nu imi vin in minte acum.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Ma inteleg cu toata lumea deoarece ma acomodez repede.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?:  Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur.

Edited by Galifos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.