Jump to content

[ACCEPTAT] Aplicatie Energy - Reborn Of Angels

Energy..
 Share

Recommended Posts

Nume: Cristian.
 Varsta (reala):  Am varsta de 17 ani.

Sex (M/F):  M
 Tara de provenienta:  Romania.
 Orasul in care locuiesti: Ploiesti.

Care sunt hobby-urile tale?: Am 2 hobby-uri : Fotbal , Gaming. 

Ce muzica preferi sa asculti? Eu ascult Rap si Manele.

Esti la scoala/liceu?: Da sunt la Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Foarte de treaba.

Nickname:  Energy

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:  Ma numesc Cristian, am varsta de 17 ani, sunt un baiat matur responsabil, cu cei 7 ani de acasa, energetic, corect, rabdator, calm, imi place sa joc fotbal sunt un baiat bun cu bin simt, cu simt-ul omorului glumet dibaci, grijuliu, atent, destept, sunt foarte ambitios, implusiv cu capu pe umeri, stiu mereu sa fac placut, sociabil.

Link catre profilul din panel:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Energy
 Sanctiuni recente (poza):   http://imgur.com/a/GkO3Q
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Doresc sa fac parte din acest clan deoarece am mai facut parte si am facut o prostie si membri stiu de ce am parasit dar toti mi-au spus sa fac o aplicatie, stiu cum este in accest clan imi place foarte mult.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai facut parte din .Si si [RA]
 De ce ai iesit din ultimul clan?:  Am facut o prostie multi o stiu nu as vrea sa spun aici dar nu este nimic grav.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi:  Blash, Walter, Shadey, R3ady, KimpRip, RedHunter si multi alti.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: 
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: 

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Desigur ca da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:  Da,

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.