MsD2008 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) În acest topic membrii facțiunii Taxi San Fierro vor posta cererile pentru a primi anumite bonusuri. Evenimente active - Days event - la fiecare 100 de zile acumulate în facțiune $15.000.000,aveti la dispoziție 3 zile din momentul în care ați atins zilele necesare pentru a face o cerere. Dacă acumulați 200 de zile, veți primi $30.000.000 și așa mai departe. - Rank 5 fără Faction Warn-uri (42 de zile) și raportul terminat la timp mereu - $15.000.000. - Testerii primesc $1.000.000 pentru fiecare test susținut. - Responsabilii cu amenzile primesc $500.000 pentru fiecare amendă acordată corect. - Taximetristul săptămânii primește $10.000.000 / 100 de comenzi. Eveniment inchis. - Bonus pentru cele mai multe payday-uri la sedinta, primeste $15.000.000. Informații - Trebuie să postați o cerere doar pentru evenimentul cu zile și pentru cel cu rank 5, celelalte bonsuri vor fi acordate la ședință. - Puteți posta cu 3 zile înainte/după ce ați făcut zilele, dacă postați mai târziu nu veți mai primi bonusul. - Liderul nu e obligat să accepte toate cererile, trebuie să aveți un comportament ok pentru a primi bonsuri. Model de postare Nickname: Rank: Evenimentul la care participi: Numărul de zile: Alte precizări: Edited January 10 by Peticel Actualizare evenimente si premii. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempell Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nickname:Kempel. Rank: 5" Zile acumulate: 211. Doresti sa te atingi si de urmatorul premiu?:Desigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Nickname:Kempel. Rank: 5" Zile acumulate: 211. Doresti sa te atingi si de urmatorul premiu?:Desigur. Cerere respinsa, scrie clar in regulament ca daca ai acumulat deja aceste zile nu mai poti beneficia de premiu, doar la 300 de zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W H I S K Y Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) Nickname: Wizkid De cate zile ai primit rank 5?:43 zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Edited February 23, 2017 by Wizkid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerionut Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nickname: killerionut De cate zile ai primit rank 5?:Azi l-am primit.Am 45 de zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da, sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Nickname: Wizkid De cate zile ai primit rank 5?:43 zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Cerere acceptata, o sa primesti bonusul in decursul acestei saptamani! Nickname: killerionut De cate zile ai primit rank 5?:Azi l-am primit.Am 45 de zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da, sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Cerere acceptata, o sa primesti bonusul in decursul acestei saptamani! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruppo Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nickname:Andreeyy De cate zile ai primit rank 5?:In aceasta seara am primit rank 5. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Nu am primit nicio sanctiune, nu am avut niciun post. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Desigur ca da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Nickname:Andreeyy De cate zile ai primit rank 5?:In aceasta seara am primit rank 5. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Nu am primit nicio sanctiune, nu am avut niciun post. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Desigur ca da. Cerere acceptata, o sa primesti bonusul in decursul acestei saptamani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin Cristian Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Nickname: KenzoR.[] De cate zile ai primit rank 5?: In seara aceasta am primit. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da, foarte sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Nickname: KenzoR.[] De cate zile ai primit rank 5?: In seara aceasta am primit. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da, foarte sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Cerere acceptata, vei primi bonusul in decursul acestei saptamani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emanuel Monda Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nickname:Io]n[uT De cate zile ai primit rank 5?:Azi am primit. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.HaGi. Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Nickname: IVANA De cate zile ai primit rank 5?: 45 zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 Nickname:Io]n[uT De cate zile ai primit rank 5?:Azi am primit. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Cerere acceptata! Nickname: IVANA De cate zile ai primit rank 5?: 45 zile. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Cerere acceptata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddrei Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Nickname: Kovsky De cate zile ai primit rank 5?: In aceasta seara am primit rank 5. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: De cand sunt in factiune nu am avut niciun post respectiv AV / FW. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Desigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Nickname: Kovsky De cate zile ai primit rank 5?: In aceasta seara am primit rank 5. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: De cand sunt in factiune nu am avut niciun post respectiv AV / FW. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Desigur. Cerere acceptata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryk Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Nickname: HAULESAM De cate zile ai primit rank 5?: Azi am primit, am 49 days in factiune. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Nickname: HAULESAM De cate zile ai primit rank 5?: Azi am primit, am 49 days in factiune. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Cerere acceptata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qerex Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Nickname: Xen. De cate zile ai primit rank 5?: Ieri am primit, am 44 zile in Taxi SF. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Foarte sigur! Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Nickname: Xen. De cate zile ai primit rank 5?: Ieri am primit, am 44 zile in Taxi SF. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Foarte sigur! Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Cerere acceptata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuu Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nickname: xDevils0xzz De cate zile ai primit rank 5?:Ieri seara. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.uramis.u Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Nickname: Turamisu De cate zile ai primit rank 5?: 2 zile . Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da ,sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 Nickname: xDevils0xzz De cate zile ai primit rank 5?:Ieri seara. Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Cerere acceptata! Nickname: Turamisu De cate zile ai primit rank 5?: 2 zile . Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?:Da ,sunt sigur. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?:Da. Cerere acceptata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Nickname: AdrianS Rank: 5 Zile acumulate: 48 Doresti sa te atingi si de urmatorul premiu?: Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Nickname: AdrianS Rank: 5 Zile acumulate: 48 Doresti sa te atingi si de urmatorul premiu?: Nu. Cerere respinsa, foloseste modelul corect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Nickname: AdrianS De cate zile ai primit rank 5?: 3 Esti sigur ca nu ai primit niciodata o sanctiune?: Da. Ai efectuat toate rapoartele pana ai acumulat rank 5?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts