Lawrence Official Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ♦ Subiectul video-ului: caterincă ♦ ♦ O scurta prezentare: portocala dă rage. ♦ -Link catre filmulet- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EddyMIBR Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 =))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Bine portocala, futu i mortii ma-sii, sa moara familia lui cand l a facut Dumnezeu a pus ce e mai urat pe lumea asta la el pe fata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTBLINDATU Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 =))))))) FUTUTI MORTII MATI X10000 =))))))))))))))))))))))))))))))))) PORTOCALA, CAND AM PROGRAMAREA AIA LA STOMATOLOC SA MI SCOTI POLIPII DIN RINICHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantes Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 port0cala ala zici ca a dat drumu la vorbitor si nu mai tace, si el e smecher pe skype ma =))))))) din f** nu mai schimba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Bine portocala, futu i mortii ma-sii, sa moara familia lui cand l a facut Dumnezeu a pus ce e mai urat pe lumea asta la el pe fataTu vorbesti ma care te imbraci cu kilogram de haine la 10 lei fututi mortii ma-tii de cioroi urat stai in ultimu sat de pe pamantu asta si culegi pepeni cu tac-tu mare sa ii vinzi sa faci si tu un ban saracia pamantului, vezi in mortii tai ca te-au luat toti baietii sub aripa lor sofer indian ce esti. port0cala ala zici ca a dat drumu la vorbitor si nu mai tace, si el e smecher pe skype ma =))))))) din f** nu mai schimba.Da ma ce-ai stau astia cu degetu pe rec fanii sa filmeze si ei ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist aka Kemrayz Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunkare146 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal da-mi pm cu el te rog <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriian. Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal Da oleaca PM sa vad si eu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALELiiM Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal Trimite mi si mie PM Andreei )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 vr video sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takez0r. Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal Da mi si mie video Andreeiule Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Tu vorbesti ma care te imbraci cu kilogram de haine la 10 lei fututi mortii ma-tii de cioroi urat stai in ultimu sat de pe pamantu asta si culegi pepeni cu tac-tu mare sa ii vinzi sa faci si tu un ban saracia pamantului, vezi in mortii tai ca te-au luat toti baietii sub aripa lor sofer indian ce esti. Da ma ce-ai stau astia cu degetu pe rec fanii sa filmeze si ei ceva Baaai fanule usor nu te ridica pe varfuri la mine futu ti mortii ma tii de sclav prost. Bai salaorule tu comentezi de mine ma asta cu bicicleta pe nas, bai fripturistule termina m as la ma ta aia urata pe fata, baga mi as p*** in familia ma tii, ca ne pupai in cur sa te bagam in emblema, da mi as coaiele prin gura ma tii de pitigoi, auzi 'beleaua' ce belea esti tu ma, tu esti greseala nu belea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Baaai fanule usor nu te ridica pe varfuri la mine futu ti mortii ma tii de sclav prost. Bai salaorule tu comentezi de mine ma asta cu bicicleta pe nas, bai fripturistule termina m as la ma ta aia urata pe fata, baga mi as p*** in familia ma tii, ca ne pupai in cur sa te bagam in emblema, da mi as coaiele prin gura ma tii de pitigoi, auzi 'beleaua' ce belea esti tu ma, tu esti greseala nu belea DEDI NU POT SA CRED CE POA SA ZICA MA RUGAM DE VOI SA MA BAGATI IN EMBLEMA MORRR :))))))) auzi cine ma cearta pe mine prostu satului 20kg cu saritura pe cantar imbracat cu hanorac de 15 lei de la chinezi. Bai saracia pamantului, copilu junglei vezi dreacu in mortii tai ca mirosi a manz, nu te-ai mai spalat de cand ti-a facut tac-tu, dumnezeu sa il ierte, farsa aia cu galeata de apa la usa. Tuti gura ma-tii de dabulenian tu ai ajuns ma sa comentezi la mine bozgoru dq ca inca spala m*** la mana. Al dq te bat baietii cu umbrela in Dabuleni bai sampist prost neauzitu dq Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 DEDI NU POT SA CRED CE POA SA ZICA MA RUGAM DE VOI SA MA BAGATI IN EMBLEMA MORRR :))))))) auzi cine ma cearta pe mine prostu satului 20kg cu saritura pe cantar imbracat cu hanorac de 15 lei de la chinezi. Bai saracia pamantului, copilu junglei vezi dreacu in mortii tai ca mirosi a manz, nu te-ai mai spalat de cand ti-a facut tac-tu, dumnezeu sa il ierte, farsa aia cu galeata de apa la usa. Tuti gura ma-tii de dabulenian tu ai ajuns ma sa comentezi la mine bozgoru dq ca inca spala m*** la mana. Al dq te bat baietii cu umbrela in Dabuleni bai sampist prost neauzitu dq 'dabulenian' futu ti mortii ma-tii de muci pe bat ce esti, bai rasul serverului, l ai mancat pe tactu de foame bai kumba makumba, futu ti familia ma-tii sa-ti f** de c**** pansat ce esti, dolofanule tu esti in stare sa vorbesti de mine ma ca daca iti f** doua capace pe ceafa faci 3 tumbe ma baga mi as p*** in cine te a c**** si nu te a mancat, saracio care esti ma ca mananci numai cartofi prajiti, ai scame in burta bai asta, sa te iau pe p*** si pe tine si pe m*** aia care stie sa faca 70 de lucruri, pozitia 69 si cartofi prajiti, hai sa-ti dau karamba bai fanule Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 'dabulenian' futu ti mortii ma-tii de muci pe bat ce esti, bai rasul serverului, l ai mancat pe tactu de foame bai kumba makumba, futu ti familia ma-tii sa-ti f** de c**** pansat ce esti, dolofanule tu esti in stare sa vorbesti de mine ma ca daca iti f** doua capace pe ceafa faci 3 tumbe ma baga mi as p*** in cine te a c**** si nu te a mancat, saracio care esti ma ca mananci numai cartofi prajiti, ai scame in burta bai asta, sa te iau pe p*** si pe tine si pe m*** aia care stie sa faca 70 de lucruri, pozitia 69 si cartofi prajiti, hai sa-ti dau karamba bai fanule jumate din glumele astea le-am mai auzit la trukov/remus/calin/krakov 1 la mana, doi la mana ti-am mai zis si iti mai zic ma ghertoiule cum poti tu sa imi comentezi mie cand pe tine te-a alergat unu si ai vrut sa sari un gard si ai cazut in cap :)))))))))))))))))))))))))))) tu dai ``karamba`` nu? trukov ce-ai ma :))))))) ba pai tu crezi ca vorbesti aici cu pripasii tai dabulenieni? :)) Ho nebunule ca te-ai lasat de samp si tot rupt de samp esti antisocialule catelu satului si dezamagirea familiei care esti tigan prost esti la profesionala sudoru dreacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soco -- Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 =)))))))) ce se cearta prostii astia baa adriane firai al dq =))))))))))))) mars Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 jumate din glumele astea le-am mai auzit la trukov/remus/calin/krakov 1 la mana, doi la mana ti-am mai zis si iti mai zic ma ghertoiule cum poti tu sa imi comentezi mie cand pe tine te-a alergat unu si ai vrut sa sari un gard si ai cazut in cap :)))))))))))))))))))))))))))) tu dai ``karamba`` nu? trukov ce-ai ma :))))))) ba pai tu crezi ca vorbesti aici cu pripasii tai dabulenieni? :)) Ho nebunule ca te-ai lasat de samp si tot rupt de samp esti antisocialule catelu satului si dezamagirea familiei care esti tigan prost esti la profesionala sudoru dreacu 'te-ai lasat de samp si tot rupt de samp esti' prost esti sa moara m***, nu are niciun sens ce ai zis aici, te contrazici singur =]]]]]]] bai saracule, asta care porti ochelari cu lentilele ca fundurile de sifon, ce mortii ma-tii de gard vorbesti acolo bai =]]]]]]]]]]]]]] nu te mai uita coaie seara la desene ca te afecteaza rau, bai futu ti familia ma-tii sa ti f** de jegos mai bine plimba m*** carutu gol, tari sunteti toti in tastatura normal, vezi in mortii ma-tii ca ai facut ceafa in cur de la stat pe scaun, da-te-n familia ma-tii te a facut protocala de ras si vii cu arfe deastea pe aici pe burta goala, bai sa-mi dai adresa sa-ti trimit sandwich prin posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 'te-ai lasat de samp si tot rupt de samp esti' prost esti sa moara m***, nu are niciun sens ce ai zis aici, te contrazici singur =]]]]]]] bai saracule, asta care porti ochelari cu lentilele ca fundurile de sifon, ce mortii ma-tii de gard vorbesti acolo bai =]]]]]]]]]]]]]] nu te mai uita coaie seara la desene ca te afecteaza rau, bai futu ti familia ma-tii sa ti f** de jegos mai bine plimba m*** carutu gol, tari sunteti toti in tastatura normal, vezi in mortii ma-tii ca ai facut ceafa in cur de la stat pe scaun, da-te-n familia ma-tii te a facut protocala de ras si vii cu arfe deastea pe aici pe burta goala, bai sa-mi dai adresa sa-ti trimit sandwich prin posta Bai sclavule, dabulenianule, baiatu care se impiedica cand sare un gard, baiatu care isi ia bataie cu umbrela, baiatu care cand se bate da cu palmele, nu ma mai cert cu tine aici, dar tine minte ca acum ceva luni erai, nu ca acum nu ai fi, un neauzit si un sclav, te-au crescut baietii si acum ai devenit mare latrau? Tot cu tactu cari pepeni vara puiutule :), dau eu de tine si pe skype pripas urat mirositor Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZoN Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal Boss dai si tu pm ti-am dat +1 :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSpine2k. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nsh de voi, eu am salvat video-ul, sal vreau şi eu video ţi am dat +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Andreei, sa imi dai si mie din cateii tai sa imi pazeasca curtea regala. Imi dai daia fideli de dau +1 la comentarii :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma AG-7 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Andreei, sa imi dai si mie din cateii tai sa imi pazeasca curtea regala. Imi dai daia fideli de dau +1 la comentarii :))) ia spune la lume cum e in al 2-lea semestru din clasa a 5-a adriane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 ia spune la lume cum e in al 2-lea semestru din clasa a 5-a adriane f** ai uitat ca iti luai haine la kilogram pt banchetu de a 4a vara trecuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts