Jump to content

[RESPINS]Aplicatie-West Gangsters-Sandroow

TL.Sandroow
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume: Paul Cristian

Ce vârsta ai?: 18

Ce hobby-uri ai?: -

Ce gen de muzică asculţi?: Orice gen.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, ma numesc Paul, am 18 ani si sunt din orasul Braila, sunt o persoana calma, de treaba, optimista si ambitioasa, imi place sa ajut multa lume la nevoie deoarece stiu cum este sa nu ai, imi place sa imi fac multi prieteni si sa le castig increderea, munca in echipa cat si activitatea in unele domenii sunt pe primul plan. C-am atat despre mine, pe viitor daca voi avea ocazia sa va pot cunoaste si pe voi.Salut.

Informaţii SA-MP

Nickname: Sandroow

Level: 34

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Da, pot spune ca am avut multe sanctiuni, prefer sa ramana confidentiale, daca se poate.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Sandroow

Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/cJQq3

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Security Agency.

De ce l-ai părăsit?: Limbajul vulgar pe /c si spamul excesiv  ce ma impedica sa dau licentele pe chat si eram nevoit sa dau /togc foarte des. Si am ales sa ies datorita mafiilor.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa obtin functia de co lider in aceasta factiune.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am multi prieteni aici si mi as dori sa fiu mai aproape de ei.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan respectat de multi playeri si foarte bine pus la punct

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: .Doc, MariusBogdan Sheeran

Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: .Doc Sheeran MariusBogdan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.