TL.Sandroow Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume: Paul Cristian Ce vârsta ai?: 18 Ce hobby-uri ai?: - Ce gen de muzică asculţi?: Orice gen. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, ma numesc Paul, am 18 ani si sunt din orasul Braila, sunt o persoana calma, de treaba, optimista si ambitioasa, imi place sa ajut multa lume la nevoie deoarece stiu cum este sa nu ai, imi place sa imi fac multi prieteni si sa le castig increderea, munca in echipa cat si activitatea in unele domenii sunt pe primul plan. C-am atat despre mine, pe viitor daca voi avea ocazia sa va pot cunoaste si pe voi.Salut. Informaţii SA-MP Nickname: Sandroow Level: 34 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Da, pot spune ca am avut multe sanctiuni, prefer sa ramana confidentiale, daca se poate. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Sandroow Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/cJQq3 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Security Agency. De ce l-ai părăsit?: Limbajul vulgar pe /c si spamul excesiv ce ma impedica sa dau licentele pe chat si eram nevoit sa dau /togc foarte des. Si am ales sa ies datorita mafiilor. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa obtin functia de co lider in aceasta factiune. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am multi prieteni aici si mi as dori sa fiu mai aproape de ei. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan respectat de multi playeri si foarte bine pus la punct Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: .Doc, MariusBogdan Sheeran Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: .Doc Sheeran MariusBogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUSiK Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ai doar un r5 in FH si cum ai spus si tu ai multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelin Bunea Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 E un băiat ok, nu are arfe, are un comportament exemplar pe server, cât despre FH, este foarte greu să faci r5 in SI, cine nu stie cum e in SI, vă rog să vă abtineti de la votat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 E un băiat ok, nu are arfe, are un comportament exemplar pe server, cât despre FH, este foarte greu să faci r5 in SI, cine nu stie cum e in SI, vă rog să vă abtineti de la votat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legalize Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Edited February 20, 2017 by Legalize Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Data viitoare nu tine 'confidential' ceva important ce ne ajuta sa ne dam seama ce fel de player esti. Mai fa zile in S.I. Edited February 20, 2017 by .Dragos In minim 5 zile poti face alta aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts