Kiddz33n Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Informații din joc: Nick pe server:HudsoN. Level:27. Ore jucate:874. Vechime pe server: Nu mai stiu exact. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Hudson De ce dorești să faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece imi pare un clan de treaba cu membri buni si cooperativi, dar si glumeti in limita bunului simt. Poză cu invitația: https://postimg.org/image/lge5bd99x/ Membrii pe care îi cunoști din clan: karim,Bodiiiii, CrushyToy , Meguta, Four, fRs. , DraveN. si multi altii Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am mai facut parte din acest clan pana acum. Sancțiuni recente: Nu am sanctiuni recente. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Nu mai imi aduc aminte toate clanurile, Informatii din real-life: Cum te numești?:Dragnea ionut. Ce vârstă ai?: Am 22 de ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ma plimb,si sa joc sa-mp Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Sunt un baiat descurcaret cu simtul umorului si cei 7 ani de acasa, sunt glumet in limita bunului . Din ce oraș ești?: Sunt din Calarasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billdow Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Sa zicem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 nu m-a convins aplicatia. Nici pro nici contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Sa zicem! Mergea o aplicatie mai buna, parca v-ar fi lene sa tastati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Sa zicem! Mergea o aplicatie mai buna, parca v-ar fi lene sa tastati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tol Ik Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
centauris Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARiM. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Contra, respins din start. De ce? Contul este spart sau cumparat, eram amic cu adevaratul proprietar, stiu despre ce e vorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts